Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Azerbaycan Uluslararası Sanayi Fuarı?na Katıldı 2- - Son Dakika
Güncel

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Azerbaycan Uluslararası Sanayi Fuarı?na Katıldı 2-

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Azerbaycan Uluslararası Sanayi Fuarı?na Katıldı 2-

Dha DIŞ HABER- Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Azerbaycan Uluslararası Sanayi Fuarı'na katıldıAli Kan, Bakü 27 Eylül, (DHA) - Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de Türkiye'nin sponsorluğunu yaptığı Uluslararası Sanayi Fuarı'na katıldı ve Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Savunma Bakanı Zakir Hasanov'la bir araya geldi.

27.09.2016 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dha DIŞ HABER- Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Azerbaycan Uluslararası Sanayi Fuarı'na katıldı

Ali Kan, Bakü 27 Eylül, (DHA) - Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de Türkiye'nin sponsorluğunu yaptığı Uluslararası Sanayi Fuarı'na katıldı ve Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Savunma Bakanı Zakir Hasanov'la bir araya geldi.

Savunma Sanayi Müsteşarlığı'nın sponsorluğunu yaptığı ikincisi düzenlenen Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de başladı. 34 ülkeden savunma alanında faaliyet gösteren 216 firmanın yer aldığı fuara Türkiye 42 firmayla en geniş katılımı yaptı. Savunma Bakanı Fikri Işık Türk firmalarının fuara katılımının önemine dikkat çekerek 'Gerek Azerbaycan gerek bölge ülkelerimizin savunma ihtiyaçlarının Türk firmaları tarafından karşılanması için bu önemli bir fırsat.' dedi.

Fikri Işık, Azerbaycanlı mevkidaşı Zakir Hasanov'la da bir araya geldi.

Savunma Bakanı Fikri Işık, Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov'la da bir araya geldi. Görüşmede 2 ülke arasında savunma alanındaki işbirliği konuları değerlendirildi.

Işık daha sonra Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi. Görüşmede bölgedeki güncel konular ve iki ülke arasındaki karşılıklı işbirliği konuları değerlendirildi. Temaslarının ardından Fikri Işık, başkent Bakü'den ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Azerbaycan Uluslararası Sanayi Fuarı?na Katıldı 2- - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement