Milli Savunma Bakanı Işık, Erzincan Da - Son Dakika
Politika

Milli Savunma Bakanı Işık, Erzincan Da

Milli Savunma Bakanı Işık, Erzincan Da

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Erzincan AK Parti İl Teşkilatının istişare toplantısına katıldı.

31.03.2017 23:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Erzincan AK Parti İl Teşkilatının istişare toplantısına katıldı.

Bakan Işık, toplantıda yaptığı konuşmada anayasa değişikliğini içeren sistemi anlattı. Bakan Işık, "Bu sistemin artık sürdürülemez olduğunu artık herkes biliyor. Şuan da CHP dahil bu sistemin böyle gitmeyeceğini biliyor. Ama hadi gelin değiştirelim. Getirin teklifinizi. Yok. İşte AK Parti ve MHP bu konuda sorumluluk aldı. Teklifi meclise getirdi" diye konuştu.

Gerçekleştirilen toplantıya Erzincan AK Parti Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut, parti teşkilatı ile vatandaşlar katıldı.

Bakan Işık buradaki programının ardından Erzincan Valiliğini ziyaret etti. Ziyarette Bakan Işık'ı, Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan AK Parti Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, kamu kurum müdürleri karşıladı. Bakan Işık karşılama merasiminin ardından valilik şeref defterini imzalayarak, valilik makamında protokol mensupları ile bir süre görüştü. Ardından 3. Ordu Komutanlığını ziyaret eden Bakan Işık, daha sonra havayolu ile Erzincan'dan ayrıldı. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Milli Savunma Bakanı Işık, Erzincan Da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement