Milli Savunma Bakanı Işık'tan Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak'a Kutlama Mesajı - Son Dakika
Güncel

Milli Savunma Bakanı Işık'tan Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak'a Kutlama Mesajı

MİLLİ Savunma Bakanı Fikri Işık, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın kuruluş yıldönümü nedeniyle Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak'a gönderdiği kutlama mesajında, "Dünyada ve özellikle bölgemizde yaşanan siyasi ve askeri gelişmelerin yarattığı belirsizlik ve risk ortamında...

27.06.2017 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MİLLİ Savunma Bakanı Fikri Işık, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın kuruluş yıldönümü nedeniyle Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak'a gönderdiği kutlama mesajında, "Dünyada ve özellikle bölgemizde yaşanan siyasi ve askeri gelişmelerin yarattığı belirsizlik ve risk ortamında Kara Kuvvetleri Komutanlığı bölgesinde güç ve denge unsuru olduğunu kanıtlamıştır" dedi.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık mesajında şu ifadelere yer verdi: "Köklü bir maziye sahip, kutsal vatan topraklarının bütünlüğünün ve güvenliğinin teminatı olan Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın kuruluş yıldönümü münasebetiyle, başta şahsınız olmak üzere Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın tüm personelini yürekten kutluyorum. Dünyada ve özellikle bölgemizde yaşanan siyasi ve askeri gelişmelerin yarattığı belirsizlik ve risk ortamında Kara Kuvvetleri Komutanlığı bölgesinde güç ve denge unsuru olduğunu kanıtlamıştır.

KARA KUVVETLERİMİZ YÜCE MİLLETİMİZİN EMRİNDE CESARET, KARARLILIK, ÖZVERİYLE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRMEKTE

Milli imkanlar kullanılarak geliştirilmekte olan modern silah sistemleri ile gücüne güç katan Kara Kuvvetlerimiz, yüce milletimizin emrinde cesaret, kararlılık ve özveriyle çalışmalarını sürdürmekte ve geleceğe emin adımlarla yürümektedir. 2226'ncı kuruluş yıldönümü vesilesiyle, bu kutsal vatan topraklarını bize emanet eden devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Kara Kuvvetleri Komutanlığının fedakarlıkla çalışan tüm personelini en içten duygularımla tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Milli Savunma Bakanı Işık'tan Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak'a Kutlama Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement