Milli sporculardan "19 Mayıs" mesajı - Son Dakika
Güncel

Milli sporculardan "19 Mayıs" mesajı

Milli sporculardan "19 Mayıs" mesajı

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla hazırlanan etkinlikler çerçevesinde, milli sporcular duygularını videolu mesajla paylaştı.

19.05.2020 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla hazırlanan etkinlikler çerçevesinde, milli sporcular duygularını videolu mesajla paylaştı.

Milli futbolcu ve sporcuların mesajlarının yer aldığı video, TRT EBA TV Lise kanalındaki 19 Mayıs Özel Yayını'nda yer aldı.

Eski milli futbolcu ve Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, "Kurtuluş Savaşımızın ve büyük zaferimizin ilk adımının atıldığı, zafer yolculuğumuzun başladığı bu mutlu günde milletimiz ve siz sevgili gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Paralimpik milli yüzücü Beytullah Eroğlu, "İsterse tüm dünya dikilsin karşımıza yılmayız, engel tanımayız, cesurca savaşır her cephede zaferler kazanırız tarihimize. Evde olsak da selam durun geçmişimize. Coşkuyla çarpan kalplerimiz birlik ve beraberlik için 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı kutlu olsun." mesajını paylaştı.

Olimpiyat şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül, kurtuluş mücadelesinin kahramanlarını saygı ve rahmetle andığını belirterek, "Aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum." ifadesini kullandı.

Paralimpik milli yüzücü Sevilay Öztürk, "Her türlü engeli her cephede aşan kahraman milletin umudu gençlerimizin ve tüm ülkemizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum." dedi.

"Biz istedikten sonra başaramayacağımız hiçbir iş yoktur"

Ampute Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak ise videoda şu mesajı verdi:

"Her türlü engeli her cephede aşan kahraman Türk milletinin geçleri; 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum. Bizlere bu bayramı armağan eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anarken, birliğimizi beraberliğimizi hiç kimse bozamayacak. Biz istedikten, çalıştıktan ve güçlü olduktan sonra başaramayacağımız hiçbir iş yoktur."

Paralimpik milli atlet Zübeyde Süpürgeci, herkesin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nı kutladı.

Trabzonsporlu futbolcular Abdulkadir Parmak, Hüseyin Türkmen ve Doğan Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayan isimler arasında yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milli sporculardan '19 Mayıs' mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement