Milli Takım Kadrosundan Çıkarılan Mehmet Topal, 4 Hafta Sahalardan Uzak Kalacak - Son Dakika
Spor

Milli Takım Kadrosundan Çıkarılan Mehmet Topal, 4 Hafta Sahalardan Uzak Kalacak

Sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarılan Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Mehmet Topal, 4 hafta sahalardan uzak kalacak.

08.10.2018 22:29  Güncelleme: 00:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kasık fıtığı şikayeti nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarılan Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Mehmet Topal'ın sakatlığının ciddi olduğu öğrenildi.

32 yaşındaki orta saha oyuncusunun ameliyat olmak üzere Almanya'ya gideceği ve 4 hafta sahalardan uzak kalacağı kaydedildi. Başarılı oyuncu Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçında oyuna sonradan girerek 500. maçına çıkmıştı.

(Skorer)

Milli Takım Kadrosundan Çıkarılan Mehmet Topal, 4 Hafta Sahalardan Uzak Kalacak

Son Dakika Spor Milli Takım Kadrosundan Çıkarılan Mehmet Topal, 4 Hafta Sahalardan Uzak Kalacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • adalete FENER yak: kayseri maçı medel ve lens atılmadı üstelik 2. gol öncesi elle oynama var, konya maçı q7 ve babel atılmadı, malatya maçı gol faul, bursa maçı babel golü ofsayt, bizim maç atiba ayewe dirsek attı penaltı yok. daha kadar kollanacak beşiktaş 5 3 Yanıtla
  • TUNÇ06: Gerek kalmadı ki takım 15 sırada bu sene de böyle geçti başlamadan bitti helal olsun yönetime tebrik etmek lazım artık .Ben çok bilirim herkesden iyi dersen sonu bu olur.COMOLLİ iyi kazık atı çok iyi ..bizikilerde bakıyor hala tazminatı batsın zengin başkasın gönder şunları be adam artık. 0 0 Yanıtla

Advertisement