Milliler Seninle Coşsun" Projesi - Son Dakika
Güncel

Milliler Seninle Coşsun" Projesi

Fransa'da bu yaz düzenlenecek EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takım'a destek amacıyla oluşturulan "Milliler Seninle Coşsun" projesi basına tanıtıldı.

11.05.2016 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa'da bu yaz düzenlenecek EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takım'a destek amacıyla oluşturulan "Milliler Seninle Coşsun" projesi basına tanıtıldı.

Fatih Belediyesi'nin ev sahipliğinde hayata geçirilecek projenin tanıtım toplantısı, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, jüri üyeleri ve tribün önderlerinin katılımıyla Sultanahmet Four Seasons Otel'de gerçekleştirildi.

İnternet üzerinden hayata geçirilecek proje kapsamında, bir ay süresince Milli Takım'ı destekler nitelikte çekilen videolar, "millilerseninlecossun" web sitesine yüklenecek.

Halk oylarıyla belirlenip en yüksek dereceye ulaşan 15 video, Şansal Büyüka, Ertem Şener, Güntekin Onay, Ersin Düzen, Faik Çetiner, Ender Bilgin, Serhat Ulueren, Emre Tilev, Mehmet Ayan ve Barış Ertül gibi futbolun önde gelen yorumcularının jüriliğinde değerlendirilerek, belirlenen kişilere 20 bin TL'ye yakın para ödülü verilecek.

Oyuncu Ceyhun Yılmaz'ın sunuculuğunu üstlendiği tanıtım programında proje hakkında bilgi veren Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, millet olarak herkesin gururla takip edeceği bu organizasyonda Milli Takım'ın yarattığı heyecanı en üst noktaya taşıma amacıyla böyle bir proje gerçekleştirdiklerini söyledi.

Dijital ortamda gerçekleştirilecek projede, jüri üyeliğini üstlenen usta yorumcuların da çalışmaya ciddi katkı sağlayacağını dile getiren Demir, "Biz Fatih Belediyesi olarak birlik ve bütünlüğümüze katkıda bulunacak, beraber olma ruhunu diri tutacak bu şampiyonada Milli Takım'ımıza destek vermek için böyle bir çalışma başlatıyoruz." dedi.

Demir, projenin üç temel dayanağı olduğunu vurgulayarak, "Birincisi, 12 Haziran öncesi, yani turnuva başlamadan halkı o heyecana hazırlamak, ikincisi medya yoluyla bu milli duyguları halka yaymak ve son olarak tribün liderlerini bir araya getirip kulüp bazında birlik oluşturmaktır." ifadelerini kullandı.

"Proje, milli duyguları daha da artıracak"

Jüri üyelerinden Şansal Büyüka da bu projenin milli duygulara katkı sağlayacağına ve duygusal bir bütünlük oluşturacağına inandıklarını ifade ederek, "İstiyoruz ki 12 Haziran'da Fransa'ya giden Milli Takım'ımız 12 Temmuz'da final oynayarak Türkiye'ye dönsün. Tahmin ediyorum ki birbirinden güzel çekilecek klipler, Milli Takım'ımızın milli duygularını daha da kabartacak, motivasyon ve moralini üst seviyelere taşıyacaktır." şeklinde konuştu.

Faik Çetiner ise birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bu günlerde futbolla yatıp futbolla kalkan bir ülke olarak bu projenin Milli Takım'ın en büyük destekçisi olacağını vurguladı.

Toplantının sonunda Demir, jüri üyeleri ve tribün önderleri toplu fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milliler Seninle Coşsun' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement