Milliyetçi Hareket Partisi, Özbağ Kasabasında Seçim Bürosu Açtı - Son Dakika
Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi, Özbağ Kasabasında Seçim Bürosu Açtı

Milliyetçi Hareket Partisi, Özbağ Kasabasında Seçim Bürosu Açtı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Özbağ Kasabasında seçim bürosu açtı.

27.04.2015 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Özbağ Kasabasında seçim bürosu açtı.

Çoşkulu bir kalabalıkta açılışı yapılan seçim bürosunun faaliyete geçmesi programına 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi adaylık başvurusunda bulunan partililerle birlikte coşkulu bir kalabalık katılım gösterdi.

Büro açılışını yapan Milletvekili adayı Cemil Yıldırım Türk, "Gördüğümüz coşkulu kalabalık bizleri 7 Haziranda da inşallah TBMM'ne taşıyacak" dedi.

Türk seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, "Özbağ kasabamızda seçim büromuzu açtık. Birlikte aday olmak için yarış içerisinde olan adaylarımızda bizimle birlikte açılışta, bizim için önemli olan Yıldırım Türk'ün Mustafa Erkal'ın aday olması değil, adaylık ruhunu hep birlikte Kırşehir için yaşamamız, 7 Haziran günü de inşallah Milliyetçi Hareket Partisi ve Kırşehirliler olarak bütünlük içerisinde karanlıktan aydınlığa hep birlikte çıkacağız. Devletimizin bölünmez bütünlüğünün neferi olan MHP'nin bir neferi olmaktan gurur duyuyorum. Korku imparatorluğuna doğru gitmekte olan bu ülkede yürekli davranarak sizler bizimle birlikte bütünlük gösterdiniz. Otuz yıla yaklaşan mesleki yaşantım boyunca siz kıymetli hemşehrilerime hizmet etme gayreti içinde oldum. Bu hizmetimin amacı, Allah'ın en değerli varlığı olan insana değer vermek, doğduğum büyüdüğüm ve köklerimin bulunduğu bu toprağın insanına yardım etmek, siz Kırşehir'li hemşehrilerimin duasını ve Rabbimin rızasını almak idi. Bunun dışında bir beklentim olmadı. Hele hele siyasete girme gibi bir beklentim asla ve asla olmadı. Zaman içerisinde siz değerli hemşehrilerimin bir bölümünde 'siyasete girmemin gerektiği' gibi bir beklenti oluşmasına rağmen bunu düşünmedim. Birlikte çıktığımız yolda inşallah birlikte de kazanacağız" diye konuştu.

Program konuşmalar sonrası aday adayları ile birlikte bütünlük halinde seçim bürosunun açılışı gerçekleşti. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milliyetçi Hareket Partisi, Özbağ Kasabasında Seçim Bürosu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement