Milyon Yapım Festival Ateşini Kayseri'de Yaktı! - Son Dakika
Güncel

Milyon Yapım Festival Ateşini Kayseri'de Yaktı!

Orta Anadolu'nun en büyük rock şenliği olma özelliği taşıyan MilyonFest Kayseri ilk gününde gençlerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

13.04.2019 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Umut Kuzey öncülüğünde, başta Türk rock müziğinin lokomotifi Zeytinli Rock Festivali olmak üzere Anadolu'nun dört bir yanında yaptığı dev müzik festivalleriyle ülkede festival ruhunu yeniden canlandıran Milyon Yapım sezona sürpriz bir festivalle başladı.

14 Nisan Pazar gününe kadar Wyndham Grand Kayseri'de devam edecek festivalin ilk gününde sahne alan sanatçılar Milyon Tv'ye de özel açıklamalarda bulundu. İlk albümü "Bir Küçük Tebessüm"ü dinleyicilerle buluşturan Eda Baba; "albüme olan güzel dönüşlerden çok mutlu olduğunu ancak onu kitlelere tanıtan cover şarkıları söylemeyi çok sevdiğini ve yapmaya devam edeceğini" söyledi. Ardından çılgın sahne performansıyla seyirciyi iyice ısıtan Kalben; "yepyeni şarkıların hazırlığı içinde olduğunun" müjdesini verdi. İlk solo albümü "Elimde Dünyanın"yayınlanmasına sayılı günler kala "Bir Varmış Bir Yokmuş" teklisini yayınlanan Fatma Turgut ise Kayseri'ye defalarca geldiğini, şehrin dinleyicinin çok güzel ve coşkulu olduğunu söyledi. Ardından sahne alan Turk rap müziğinin öncülerinden Ceza; Kayseri'ye çok uzun yıllar önce geldiğini ve şuan kalabalığı görünce çok mutlu oldum, dedi. Rap müziğin şu an ülkemizde dünya standartlarında yapıldığını söyleyen sanatçı; tohumlarını ektiğimiz bu türün şimdi geldiği noktayı görmek mutluluk verici dedi ve genç rapçilerin çok başarılı işler yaptığını sözlerine ekledi. Gecenin finalini ise Türk rock müziğinin en güçlü temsilcilerinden Athena; müzikal sürprizleri, geniş repertuvarı ve unutulmaz sahne performansı ile Kayserili dinleyicileri coşturdu.

Şebnem Ferah, Mor ve Ötesi, Manga, Pentagram ve çok daha fazlası Kayseri'ye Geliyor!

Yüzdeyüz müzik ve eğlence ile, Redbull ve Milyon Bilet'in katkılarıyla düzelenen MilyonFest Kayseri'ye; Mor ve Ötesi'nden Pentagram'a; Şebnem Ferah'tan Manga'ya yerli rock sahnesinin yıldızları konuk oluyor. Milyon Tv ekranlarından da canlı olarak yayınlanan festival bölge gençliğine üç günlük muhteşem bir festival deneyimi yaşatıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Milyon Yapım Festival Ateşini Kayseri'de Yaktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzurum Valisi Üç Kümbetler ve çevresinde incelemelerde bulundu
    09:21 Erzurum Valisi Üç Kümbetler ve çevresinde incelemelerde bulundu

    Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, kentin önemli tarihi yapılarından Üç Kümbetler ve çevresinde incelemelerde bulundu. İncelemeler esnasında Vakıflar Bölge Müdürü Murat Uslu, Çifte Minareli Medrese ve Erzurum Kalesi ile aynı tarihi doku içerisinde yer alan Üç Kümbetler ve çevresindeki çalışmalar hakkında Vali Çiftçi'ye bilgi verdi.

  • Adana'da Narenciye Ağaçları Mangal Kömürüne Dönüşüyor
    09:18 Adana'da Narenciye Ağaçları Mangal Kömürüne Dönüşüyor

    Adana'nın Kozan ilçesinde, kesilen narenciye ağaçları özel bir yöntemle mangal kömürüne dönüştürülüyor. Çukurova sıcağında zorlu bir mesaiyle çalışan kömür üreticileri, haftalar süren yakma tekniğiyle mangal kömürü üretimine devam ediyor.

  • Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor
    09:17 Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

    31 Mart Yerel Seçimleri'nde yeniden seçilen Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na tebrik ziyaretleri sürüyor. Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar tarafından yapılan tebrik ziyaretleri Başkan Bakkalcıoğlu tarafından teşekkürle karşılandı.

  • Batman'ın Sason ilçesinde ilk kadın muhtar seçildi
    09:15 Batman'ın Sason ilçesinde ilk kadın muhtar seçildi

    Batman'ın Sason ilçesine bağlı Yolüstü köyünden muhtarlığa seçilen Züleyha Avunç, ilçenin ilk kadın muhtarı unvanını aldı. Avunç, köydeki kadınları geziye götürmek için belediye başkanının kapısını çaldı.


Advertisement