Mimar Mehpare Evrenol MIPIM'de Finalde - Son Dakika
Güncel

Mimar Mehpare Evrenol MIPIM'de Finalde

Mimar Mehpare Evrenol MIPIM\'de Finalde

Mimarlar Workshop, Akasya Acıbadem ve Bosphorus City projeleri ile bu sene Türkiye'nin Onur Ülke seçildiği MIPIM 2013 fuarında finalde.

13.02.2013 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mimar Mehpare Evrenol 2 Projesiyle 2 Ayrı Kategoride MIPIM'de Finalde!

Mimar Mehpare Evrenol yürütücülüğündeki Mimarlar Workshop, Akasya Acıbadem ve Bosphorus City projeleri ile bu sene Türkiye'nin Onur Ülke seçildiği MIPIM 2013 fuarında finalde!

Dünyanın en büyük gayrimenkul buluşmalarından biri olarak gösterilen ve gayrimenkul alanında en prestijli fuar olarak kabul edilen MIPIM'de Mimarlar Workshop tarafından projelendirilen 2 Türk projesi 2 ayrı kategoride jüri ve delegelerin oylarıyla 1.lik için yarışacak. Jüri ve delegelerin oylayacağı kategoriler dışında kalan People's Choice Awards kategorisindeki projeler ise, www.mipimworld.com'dan ve MIPIM sosyal ağlarından halk oylamasına sunulacak. Oylama 11 Mart 2013 tarihine kadar devam edecek.

12-15 Mart tarihleri arasında Fransa Cannes'ta gerçekleşecek olan fuarda Mimar Mehpare Evrenol imzalı SAF GYO'nun Akasya Acıbadem projesi, Göl ve Koru etaplarıyla "En İyi Konut Geliştirme" kategorisindeki tek Türk proje olarak yer alıyor. Akasya Acıbadem ayrıca, kendi yarıştığı platformda 32 ülke içinde tek Türk mimara sahip proje olması ile de dikkat çekiyor. Yine Workshop Mimarlık tarafından projelendirilen Sinpaş GYO'nun Bosphorus City projesi ise "En İyi Türk Projesi " kategorisinde yer alıyor.

Mimar Mehpare Evrenol ; "Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak kabul edilen MIPIM'de, Akasya Acıbadem ve Bosphorus City ile finale kaldık. Uluslararası başarısını kanıtlamış pek çok dünya devi ile aynı platformda olmaktan ötürü çok mutluyum. 2 projemizle 2 ayrı kategoride yer almak ise gerçekten gurur verici. Projelerin arkasında ben ve Alp Evrenol'un yanında geniş bir ekip var. Akasya Tamer Tunbiş'in liderliğinde, Bosphorus City projemiz Burak Karaca liderliğinde yaklaşık 15'er kişilik ekiplerle ortaya kondu. MIPIM'de finale kaldığımız her iki projeyle aday gösterildiğimiz kategoriler içerisinde ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi istiyoruz dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mimar Mehpare Evrenol MIPIM'de Finalde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement