CHP'li Eski Başkan Ağarman'ın Vurulma Anı Kamerada - Son Dakika
Güncel

CHP'li Eski Başkan Ağarman'ın Vurulma Anı Kamerada

CHP\'li Eski Başkan Ağarman\'ın Vurulma Anı Kamerada

Tuzla'da geçtiğimiz pazartesi günü eski CHP Tuzla İlçe Başkanı Mehmet Tekin Ağırman'ın hayatını kaybettiği silahlı saldırıyı eski şoförünün gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

11.02.2015 14:48  Güncelleme: 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tuzla'da geçtiğimiz pazartesi günü Mehmet Tekin Ağırman'ın hayatını kaybettiği silahlı saldırıyı eski şoförünün gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Polis saldırıdan sonra Bursa'ya kaçan şüpheli Z.A.C.'yi (39) yakalayarak İstanbul'a getirdi. Şüpheli uyuşturucu kullandığını ve tedavi için destek istediği, Tekin Ağırman'dan olumsuz yanıt aldığı için olayı gerçekleştirdiğini söyledi.

SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Tuzla, Postahane mahallesi, Malazgirt yolu caddesi üzerinde 9 şubat 2015 tarihinde meydana gelen olayda mimarlık yapan Mehmet Tekin Ağırman kendisini otomobille takip eden bir kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Saldırı sonucu vücuduna 4 kurşun isabet eden Mehmet Tekin Ağırman tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERALARINDA

Polis tarafından başlatılan soruşturmada güvenlik kameralarını inceleyen dedektifler saldırıdan hemen önce Tekin Ağırman'ın aracının başka bir araç tarafından takip edildiğini belirledi. Bir süre sonra yol kenarında duran Tekin Ağırman'ın arkasında duran bu araçtan inen kişinin saldırı olayını gerçekleştirerek kaçtığı tespit edildi. Soruşturma sonucu saldırıyı yapan kişinin Tekin Ağırman'ın daha önceden şoförlüğünü yapan Z.A.C. olduğu belirlendi.

BURSA'DA YAKALANDI

Şüphelinin peşine düşen Cinayet Büro Amirliği ekipleri şüphelinin izini Bursa'da buldu. Bir arkadaşının yanında kaldığı tespit edilen Z.A.C. polis tarafından dün gece gözaltına alındı.

ÇOK SAYIDA POLİSE GELİŞ KAYDI BULUNDU

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelinin daha önceden 'uyuşturucu bulundurmak', 'tehdit, 'cinsel istismar', 'dolandırıcılık', 'ruhsatsız silah bulundurmak', 'mala zarar vermek' suçlarından polise geliş kaydı bulunduğu öğrenildi.

DESTEK İSTEMİŞ OLUMSUZ YANIT ALMIŞ

Cinayet Büro Amirliğinde suçunu itiraf eden şüphelinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu bundan kurtulmak için Tekin Ağırman'dan destek istediğini söylediği öğrenildi. Ancak Tekin Ağırman'nın bu isteğine olumsuz yanıt vermesi üzerine bir süredir kavgalı olduklarını anlatan şüphelinin olay günü onu takip ettiği ve öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Eski Başkan Ağarman'ın Vurulma Anı Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • crapss: Başlık vurulma anı vurulma anından başka herşey var. Şaka bir yana adamın sabıka kaydına bak 'uyuşturucu bulundurmak', 'tehdit, 'cinsel istismar', 'dolandırıcılık', 'ruhsatsız silah bulundurmak', 'mala zarar vermek'özel şöför yaparsan sonra gelir azraili olur o kadar temiz ahlaklı insan işsizken bir nevi kendi etmiş kendi bulumuş. . . 10 0 Yanıtla
  • çotanak: ekmek adama düşmandır, ekmek verirsin sonra canından olursun 3 0 Yanıtla
  • hepsi bu mu? YALAN!!: BU BEYANAT BU KADAR BASİT OLAMAZ. !! BU ŞAHIS KARANLIK ODAGA HİZMET EDİYOR VE BU KİŞİLER GENELDE UYUŞTURUCU MADDELERE BAGIMLI HALE GETİRİLİRLER ÖNCELİKLE, ONDAN SONRA MI? SONRASI VER ELİNE SİLAHI İSTEDİGİNİZ VURSUN BİR PARÇA TOZ A KARŞI. . AMA UNUTTULAR. . . !! HÜKÜM ALLAHINDIR VE ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM. !! CELLALLAH 2 1 Yanıtla

Advertisement