"Mimo Mars'ta" tiyatro oyunu Saray'da sahnelendi - Son Dakika
Güncel

"Mimo Mars'ta" tiyatro oyunu Saray'da sahnelendi

"Mimo Mars\'ta" tiyatro oyunu Saray\'da sahnelendi

Saray ilçesinde "Mimo Mars'ta" çocuk tiyatro oyunu sahnelendi.

16.04.2022 09:19  Güncelleme: 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saray ilçesinde "Mimo Mars'ta" çocuk tiyatro oyunu sahnelendi.

Saray Belediyesinin kültür ve sanat etkinlikleri devam ediyor.

Bu kapsamda Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenen tiyatro oyununa çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Saray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Arif Naci Öngören, oyunu yazıp yöneten Deniz Gündoğmuş ve Ezgi Gündoğmuş'a teşekkür ederek çiçek verdi.

-Oyunun konusu

Masalcı Mimo, gezegenleri çok merak etmektedir, en çok da Mars'ı. Oraya masallar ve müzik yardımıyla gidebileceğini düşünür. Kendini 3 kozmonot masalının içinde bulur.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Mimo Mars'ta' tiyatro oyunu Saray'da sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Düzce Üniversitesi, Kamu Kurumlarıyla Lisansüstü Eğitim İş Birliği Protokolleri İmzaladı
    10:46 Düzce Üniversitesi, Kamu Kurumlarıyla Lisansüstü Eğitim İş Birliği Protokolleri İmzaladı

    Düzce Üniversitesi, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Emniyet Müdürlüğü, Müftülük, Düzce Organize Sanayi Bölgesi ile lisansüstü eğitim protokolleri imzaladı. Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, iş birliği ve koordinasyonun Düzce'ye katkı sağlayacağını belirtti ve protokollerin kurum personellerine hayırlı olmasını temenni etti.

  • Düzce'de Minik Eller Büyük Ormanlar Oluşturuyor
    10:46 Düzce'de Minik Eller Büyük Ormanlar Oluşturuyor

    Düzce'de Özel İnci Yıldız Anaokulu öğrencileri, Dünya Ormancılık Haftası kapsamında Pınarlar Fidanlığı'nı ziyaret ederek, fidanların nasıl ağaca dönüştüğünü öğrendi. Öğrencilere sera ortamında süs bitkisi üretimi ve ağaç büyüme süreci hakkında bilgiler verildi. Minik öğrenciler, mazı tohumlarını saksılara ekip büyük bir özenle büyütecekleri ormanları oluşturdu.

  • Mehmet Kasapoğlu: Karşıyaka Stadyumu'nun yapımı engellendi
    10:45 Mehmet Kasapoğlu: Karşıyaka Stadyumu'nun yapımı engellendi

    Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Karşıyaka Stadyumu'nun yapımının engellendiğini belirtti. Kasapoğlu, İzmir'de 3 stadyum projesiyle yola çıktıklarını ve temellerini attıklarını söyledi.

  • Eskişehir'de Diyanet Genç Ofis ve ESTÜ'den Geçerken Öğrenci Kulübü tarafından iftar yemeği düzenlendi
    10:44 Eskişehir'de Diyanet Genç Ofis ve ESTÜ'den Geçerken Öğrenci Kulübü tarafından iftar yemeği düzenlendi

    Eskişehir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı'nın katkılarıyla Diyanet Genç Ofis ve ESTÜ'den Geçerken Öğrenci Kulübü tarafından İki Eylül Kampüsü Yemekhanesinde iftar yemeği düzenlendi. Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü, İl Müftüsü ve diğer yetkililerin katıldığı yemekte, öğrencilere dua ve iyi dilekler iletilerek, organizasyonun anlamı vurgulandı.

  • Düzce'de Spor Yatırımları Hızla İlerliyor
    10:44 Düzce'de Spor Yatırımları Hızla İlerliyor

    Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün girişimi ile şehirde başlatılan spor yatırımları hızla ilerliyor. TFF standartlarına uygun donatıları ile hizmete açılan Güney Spor Kampüsü'nün yanı sıra yeni dönemde Kuzey Spor Kampüsü ile Kiremitocağı Spor Vadisi de hayata geçirilecek.

  • Rusya'da Terör Saldırısı Planı Yapan 3 Kişi Gözaltına Alındı
    10:43 Rusya'da Terör Saldırısı Planı Yapan 3 Kişi Gözaltına Alındı

    Moskova'da 140'tan fazla kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının şokunu yaşayan Rusya, yeni bir saldırı girişiminin engellendiğini duyurdu.

  • Gaziantep'te Çalıntı Araç Motoru Satışı Yapan Şüpheliler Yakalandı
    10:41 Gaziantep'te Çalıntı Araç Motoru Satışı Yapan Şüpheliler Yakalandı

    Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, Şahinbey ilçesindeki bir oto tamirhanesine yönelik düzenlediği operasyonda, çalıntı araç motoru satışı yapan iki şüpheliyi suçüstü yakaladı. Alınan ihbar üzerine harekete geçen ekipler, Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde gerçekleştirdikleri başarılı operasyonla, seri numarası değiştirilmiş motorun bir araca takıldığını belirledi. Olayla ilgili olarak M.Ş. ve A.İ. isimli iki şahıs gözaltına alınırken, şüpheliler hakkında yasal işlemler başlatıldı.

  • Yahyalı ilçesinde sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
    10:41 Yahyalı ilçesinde sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi

    Yahyalı ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde görev alacak sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi. İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğünce düzenlenen programda sandık başkanlarına görevleri, yetki ve sorumlulukları ile seçim kuralları hakkında bilgi verildi. Seçim Kurulu Başkanı Hakim Hatice Cansu Hevesli, seçimlerde sandık başkanı ve diğer sandık görevlilerine büyük sorumluluk düştüğünü belirtti ve seçim kurallarının ihlal edilmemesi gerektiğini vurguladı.

  • Antalya'da emekli resim öğretmeni karavanda ölü bulundu
    10:41 Antalya'da emekli resim öğretmeni karavanda ölü bulundu

    Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde emekli resim öğretmeni Musa Çelik, karavanda hareketsiz bir şekilde yatarken yakınları tarafından bulundu. Yardım istenmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Çelik'in hayatını kaybettiği tespit edildi ve cenazesi Gazipaşa Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

  • Kahramanmaraş İMO Binası Yıkımla Karşı Karşıya
    10:41 Kahramanmaraş İMO Binası Yıkımla Karşı Karşıya

    Kahramanmaraş'ta depremin yıktığı onlarca binanın ortasında ayakta kalan İMO binası, rezerv alan içinde kalması nedeniyle yıkımla karşı karşıya. İMO yöneticileri, binanın sembol olarak yaşatılmasını istiyor.

  • Nazilli'de trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
    10:39 Nazilli'de trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement