Minarede Mahsur Kalan Atmaca Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Minarede Mahsur Kalan Atmaca Kurtarıldı

Şanlıurfa'da minarede mahsur kalan atmaca, itfaiye ekiplerinin iki günlük çalışmasıyla bulunduğu yerden indirildi.

12.03.2018 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da minarede mahsur kalan atmaca, itfaiye ekiplerinin iki günlük çalışmasıyla bulunduğu yerden indirildi.

Alınan bilgiye göre, Eyyübiye ilçesindeki Hızanoğlu Camisi'nin minaresindeki alemde dün bir atmacanın asılı durduğunu fark eden vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Caminin bulunduğu sokakların dar olması nedeniyle itfaiye aracının minareye yanaşamaması üzerine ekipler, minarenin çevresinde iskele kurarak atmacayı bulunduğu yerden kurtardı.

Dikkatli bir şekilde minareden indirilen atmaca, ekipler tarafından Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edildi.

Cami imamı Veysi Çiftçi, yaptığı açıklamada, atmacanın iki gün önce aleme takıldığını ancak sokağın dar olması nedeniyle itfaiye ekiplerinin çalışmalarını bugün tamamlayabildiğini söyledi.

İskele kurularak minareden indirilen atmacanın görevlilere teslim edildiğini anlatan Çiftçi, itfaiye ekiplerine özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Minarede Mahsur Kalan Atmaca Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malatya'da Sahte Doktor Suçüstü Yakalandı
    15:05 Malatya'da Sahte Doktor Suçüstü Yakalandı

    Malatya'da yabancı uyruklu bir şahıs, kendisini doktor olarak tanıtarak yabancı uyruklu kişileri muayene ederken suçüstü yakalandı. Operasyonda sahte doktorun evinde yapılan aramalarda çeşitli tıbbi malzemeler ve ilaçlar ile büyük miktarda para ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Murat Kurum, İstanbul'da raylı sistem uzunluğunu 40 kilometre uzatarak 4 yeni hattı hizmete alacak
    15:05 Murat Kurum, İstanbul'da raylı sistem uzunluğunu 40 kilometre uzatarak 4 yeni hattı hizmete alacak

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'da raylı sistem uzunluğunu 40 kilometre uzatarak 4 yeni hattı hizmete alacaklarını açıkladı. Kurum, ayrıca trafik sorununu çözmek, konut ihtiyacını karşılamak ve diğer acil ihtiyaçları gidermek için ilk 6 ay ve 1 yıllık acil eylem planını duyurdu.

  • Tokat'ın Bağtaşı köyü yeniden belde statüsüne kavuştu
    15:03 Tokat'ın Bağtaşı köyü yeniden belde statüsüne kavuştu

    Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Bağtaşı köyü, hukuki süreç sonucunda belde statüsüne geri döndü. Nüfusunun az olması nedeniyle 2014'te belde statüsünü kaybeden köy, muhtar Mustafa Karadağ tarafından başlatılan hukuki süreç sonucunda tekrar belde statüsüne kavuştu. Yeniden belde statüsüne kavuşan Bağtaşı'da geçici belediye başkanı olarak Almus Kaymakamı Emre Çömen görevlendirildi.

  • Gaziantep Ticaret Odası Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    15:03 Gaziantep Ticaret Odası Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Gaziantep Ticaret Odası'nın Mart ayı olağan meclis toplantısı, geniş katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda, ticari hayatı etkileyen sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bursa ile bağlarımızı güçlendiriyoruz
    15:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bursa ile bağlarımızı güçlendiriyoruz

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Bursa'nın tarihi ve ekonomik önemine vurgu yaparak, Türkiye Yüzyılı'na Bursa ile hazırlandıklarını belirtti. Erdoğan, Bursa'nın emeğin, alın terinin, üretimin şehri olduğunu ifade etti.

  • A Milli Kadın Futbol Takımı İsviçre ve Macaristan maçlarının aday kadrosu açıklandı
    15:02 A Milli Kadın Futbol Takımı İsviçre ve Macaristan maçlarının aday kadrosu açıklandı

    A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta oynayacağı İsviçre ve Macaristan maçlarının aday kadrosu ve programı açıklandı.

  • Marmara Denizi'nde kimliği belirsiz ceset bulundu
    14:59 Marmara Denizi'nde kimliği belirsiz ceset bulundu

    Balıkesir'in Bandırma ilçesine bağlı Dutlimanı bölgesinde denizin üzerinde ceset gören bir vatandaşın haber vermesi üzerine, Marmara Denizi'nde kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu. Cesedin önceki günlerde batan bir geminin mürettebatına ait olabileceği iddia ediliyor. Cenaze Bursa Adli Tıp Merkezi'ne kaldırılırken soruşturma devam ediyor.

  • Çorum'da öğrenci servisi ile otomobilin çarpıştığı kazada 15'i öğrenci 16 kişi yaralandı
    14:59 Çorum'da öğrenci servisi ile otomobilin çarpıştığı kazada 15'i öğrenci 16 kişi yaralandı

    Çorum'un Gülabibey Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, Şükriye Ç. idaresindeki otomobil ile öğrenci servis minibüsü çarpıştı. Kazada, 15'i öğrenci olmak üzere toplam 16 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.


Advertisement