Minibüs Dehşet Saçtı: 2 Çocuk Hayatını Kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Minibüs Dehşet Saçtı: 2 Çocuk Hayatını Kaybetti

Minibüs dehşet saçtı: 2 çocuk hayatını kaybetti Sancaktepe'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs sokakta oynayan bir çocuğu da önüne katarak eve daldı O sırada evde bulunan çocuk ve minibüsün ilk çarptığı çocuk hayatını kaybettiİSTANBUL - Sancaktepe'de sokak arasında aşırı...

08.06.2017 19:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Minibüs dehşet saçtı: 2 çocuk hayatını kaybetti

Sancaktepe'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs sokakta oynayan bir çocuğu da önüne katarak eve daldı

O sırada evde bulunan çocuk ve minibüsün ilk çarptığı çocuk hayatını kaybetti

İSTANBUL - Sancaktepe'de sokak arasında aşırı hız yapan minibüs, önüne bir çocuğu da katarak eve çarptı. Minibüsün ilk çarptığı çocuk ve o sırada evde bulunan başka bir çocuk hayatını kaybetti.

Olay, Sancaktepe, Atatürk Mahallesi, Filiz Sokak'ta saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 RTB 27 plakalı araç sokak içerisinde aşırı hız yaptı. Yaptığı hız sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü minibüsüyle ilk önce yolda oynayan çocuğa ardından bir eve çarptı. Kazada aracın daldığı evde bulunan bir çocukta hayatını kaybetti.

Olay sonrası çocuklarının ölüm haberini alan aileler sinir krizi geçirdi. Araç itfaiye ekiplerinin de yardımıyla girdiği evin içerisinden çıkarılırken olay yerinde çevik kuvvet ekipleri de hazır bekletildi.

Olayın görgü tanığı vatandaş, yüksek bir ses duyduklarını ifade ederek, "Koştuk geldik. Çocuk herhalde ufakmış arabada çok süratli geldi. Bunlar dışarıda oynuyorlar araba çocuklara çarparak dördünü birden içeriye sürüklemiş. Bir tanesini hastaneye götürdük durumu iyi ama ikisi ölmüş çocukların" diye konuştu.

Minibüs Dehşet Saçtı: 2 Çocuk Hayatını Kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Minibüs Dehşet Saçtı: 2 Çocuk Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement