Minibüs ile Tır Böyle Çarpıştı: 1'i Ağır, 8 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Minibüs ile Tır Böyle Çarpıştı: 1'i Ağır, 8 Yaralı

Minibüs ile tır böyle çarpıştı: 1'i ağır, 8 yaralı Durumu ağır olan 1 yaralı, Adana Şehir Hastanesi'ne, diğer hafif yaralılar ise olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalelerinden sonra civardaki hastanelere kaldırıldıADANA - Adana'da işçileri taşıyan minibüs, trafik ışıklarının...

06.10.2018 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Minibüs ile tır böyle çarpıştı: 1'i ağır, 8 yaralı

Durumu ağır olan 1 yaralı, Adana Şehir Hastanesi'ne, diğer hafif yaralılar ise olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalelerinden sonra civardaki hastanelere kaldırıldı

ADANA - Adana'da işçileri taşıyan minibüs, trafik ışıklarının çalışmadığı kavşakta tır ile çarpıştı. Kazada 1'i ağır 8 kişi yaralandı.

Kaza, merkez Sarıçam ilçesi, D-400 Misis Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre taş ocağında çalışan işçileri taşıyan Devlet Ünlü idaresindeki 01 S 0196 plakalı minibüs, Celalettin Kahraman idaresindeki 01 BOC 92 plakalı tırın çarpması sonucu devrildi. Olayda şoförler ile işçi servisindeki 6 kişi de yaralandı. Durumu ağır olan 1 yaralı, Adana Şehir Hastanesi'ne, diğer hafif yaralılar ise olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalelerinden sonra civardaki hastanelere kaldırıldı.

Minibüsün devrilmesi sonucu trafiğe kapatılan yol, çekici yardımıyla minibüsün yoldan kaldırılmasından sonra trafiğe açıldı.

Minibüs ile Tır Böyle Çarpıştı: 1\'i Ağır, 8 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Minibüs ile Tır Böyle Çarpıştı: 1'i Ağır, 8 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement