Minibüs Şoförünün Parasını Gasp Eden, Suç Makinesi Çıktı - Son Dakika
Güncel

Minibüs Şoförünün Parasını Gasp Eden, Suç Makinesi Çıktı

Minibüs Şoförünün Parasını Gasp Eden, Suç Makinesi Çıktı

Adana'da yolcu minibüsünü durdurup, av tüfeği tehdit ettiği sürücü Halil Küngür'ün 1800 TL'sini gasp eden Utku Örtlek ile Muhammet Ali Kızıltepe yakalandı.

20.01.2015 11:51  Güncelleme: 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da yolcu minibüsünü durdurup, av tüfeği tehdit ettiği sürücü Halil Küngür'ün 1800 TL'sini gasp eden 23 yaşındaki Utku Örtlek ile 22 yaşındaki Muhammet Ali Kızıltepe yakalandı. Sahte kimlikle yakalanan Örtlek'in, Kozan İlçesi'nde 2 kişinin öldürülmesi olayına karıştığı iddiası ve ayrıca 11 suçtan arandığı, hakkında 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.

Şehir içi yolcu taşımacılığı yapan Halil Küngür yönetimindeki 01 M 0829 plakalı minibüsünün önü, geçen ay maskeli 2 kişi tarafından merkez Sarıçam İlçesi'nin Sofulu Orhan Gazi Mahallesi'nde kesildi. Şüpheliler, av tüfeğiyle tehdit ettikleri sürücü Küngür'ün 1800 lirasını gasp edip kaçtı. Küngür'ün şikayeti üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, gaspçıların 06 RCM 07 plakalı otomobil ile kaçtıklarını belirledi. Plakanın sahte olduğunu da saptayan polisin yaptığı araştırma sonucu gerçek plakası 01 Y 4888 olan otomobil, Kozan İlçesi'nde ele geçirildi. Otomobilde bulunan Melih Kaan Özkan sahte kimliğini kullanan Utku Örtlek ile Muhammet Ali Kızıltepe de gözaltına alındı.

Sorguya alınan şüphelilerden Örtlek'in Kozan'da 15 Eylül 2013'de çıkan silahlı çatışmada 23 yaşındaki Fatih Akbaş ile 26 yaşındaki Sefa Savur'un öldürülmesi olayına karıştığı iddiasıyla, ayrıca 11 ayrı suçtan hakkında yakalama kararı bulunduğu belirlendi. Hakkında kesinleşmiş 10 ay hapis cezası da bulunan Örtlek'in sorgusunda, "1.5 yıldan beri rahat rahat geziyordum. Bu güne kadar kimse beni çözememişti, bu yüzden polisi hafife aldım" dediği öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen Utku Örtlek ile Muhammet Ali Kızıltepe tutuklandı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Minibüs Şoförünün Parasını Gasp Eden, Suç Makinesi Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement