Minibüsün Kalabalık Olmasına Kızan Kadın Yolcu İsyan Etti: Öpüşme Sahnesi Gibi Gelmiş Hohluyor - Son Dakika
Güncel

Minibüsün Kalabalık Olmasına Kızan Kadın Yolcu İsyan Etti: Öpüşme Sahnesi Gibi Gelmiş Hohluyor

İstanbul Pendik'te çok yolcu aldığı için şoföre sinirlenen kadının haklı isyanı, başka bir yolcu tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

21.06.2018 09:25  Güncelleme: 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pendik'te çok yolcu aldığı için şoföre sinirlenen kadının isyanı diğer yolcuları kahkahaya boğdu. Kadınla şoför arasında geçen güldüren diyalog cep telefonu kamerasına yansırken, akıllara Kemal Sunal'ın oynadığı "Atla gel Şaban" filmindeki minübüs sahnesi geldi.

"FIRÇA GİBİ MİLLETİ BİRBİRİNE SÜRTÜYORSUNUZ"

Pendik'te minibüse binen bir kadın çok yolcu aldığı için şoföre isyan etti. Kadın ile şoför arasında geçen diyalog diğer yolcuları kahkahaya boğdu.Güldüren tartışma kadının, minibüs şoförüne, "Daha çok minibüs geçsin, peşi peşine dolan gider. Ayakta yolcu yasak zaten. Fırça gibi milleti birbirine sürtüyorsunuz" demesiyle başladı.

"TACİZE UĞRUYORUZ"

Minibüs şoförünün para kazanmak zorunda olduğunu ve ayakta yolcunun yasak olmadığını söylemesi üzerine yolcu kadın, "Biz para veriyoruz tacize uğruyoruz. Şimdi değil ama çok adam gördüm ben öyle. Taciz de yaşadım. Kovdum adamı" dedi.

"HERKES SEVİYELİ GİDECEK, DOKUNMAYACAK TENİME"

Bunun üzerine minibüs şoförü sinirli yolcusuna taksiye binmesini önerdi. Yolcu kadın ise, "Ne demek taksiye bineceksin. Ben haklıyım. Buraya bindim diye milleti sırtıma çıkaramazsın. Herkes seviyeli gidecek, dokunmayacak tenime" şeklinde isyan etti.

"ÖPÜŞME SAHNESİ GİBİ GELMİŞ HOHLUYOR"

Minibüs şoförünün, "Ablacım kurban olduğum sen 2 liraya evine gidiyorsun dua et" diye karşılık verince yolcu kadın ise, "Tamam ama bu arabanın bir fiyatı varsa ben onu verip gidiyorum. Ben seni rahatsız etmiyorsam hakkın olan parayı veriyorsam sen de benim hakkıma rivayet edeceksin sıkıntı yaşatmayacaksın arabada. Adam içki içmiş teneke gibi ağzı kokuyor. Ağzımın dibinde öpüşme sahnesi gibi gelmiş hohluyor ağzıma" diyerek tepkisini dile getirdi.

MİNİBÜS ŞOFÖRÜNDEN GARİP SAVUNMA

Minibüs şoförü, "Ben nereden bileyim içki içip içmediğini ağzını mı koklayacağım" diyerek kendini savundu.

KEMAL SUNAL FİLMİNİ HATIRLATTI

Bu sırada minibüste bulunan diğer yolcular ise tartışmayı kahkahalarla dinledi. Tartışma boyunca bazı yolcular kadına destek verirken bazıları da şoförü savundu. Akıllara Kemal Sunal'ın başrolünde oynadığı "Atla gel Şaban" isimli filmi getiren sahneler Minibüs şoförü ve yolcu kadının güldüren tartışması cep telefonu kamerasına yansıdı.Kemal Sunal'ın oynadığı filmde bazı yolcular minibüs şoförüyle kalabalık olması nedeniyle tartışıyor bazıları da kendi aralarında güldüren diyaloglarda bulunuyorlardı.

Minibüsün Kalabalık Olmasına Kızan Kadın Yolcu İsyan Etti: Öpüşme Sahnesi Gibi Gelmiş Hohluyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Minibüsün Kalabalık Olmasına Kızan Kadın Yolcu İsyan Etti: Öpüşme Sahnesi Gibi Gelmiş Hohluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • GLASKOW: mademki çok seçiciyse minibüse binmesin .......gitsin KEKLE ÇAY İÇSİN NASIL OLSA BEDAVA 5 33 Yanıtla Numbia: Ya da gitsin kendine araba alsın. Nasıl olsa asgari ücretle 30 yılda öder arabanın parasını. 3 4 NOVA: TERBİYESİZLEŞME SEVİYESİZ.. . 6 0
  • VATAN SEVEEER: ERKEKLERE AYRI BAYANLARA AYRI OTOBUS YADA MİNÜBÜS İSTİYORUZ ENGÜZELİ BU GERCEKTEN ABLAMIZ HAKLI... 12 10 Yanıtla Numbia: Ahlaklı olmak varken insanları ayırmayı istemek sadece ahlaksızların işidir, yallah arabistana. 4 2
  • 90: kadın haklı ananız bacınız da biniyor o dolmuşlara. Bir gün anlarsınız ama iş işten geçer. Destek vereceğinize dalga geçiyorsunuz 19 0 Yanıtla
  • CENGİZ : İYİCE KARDEŞİM ŞOFÖR NE YAPSIN RAHATINA ÇOK DÜŞKUNSEN TAX BİNİP GİDECEKSİN SONUCTA ADI DOLMUŞ BİNDİGİN ARACIN HERKES EDELİM EFENDİ OLACAK TABİKİ .TOPLUM İÇİNDEKİ TOPLU TAŞIMAK TEMİZLİK HİJYEN VS KARALAR DİKKAT EDECEK İNSAN OLCAK 5 12 Yanıtla
  • Mıharrem : Dolmuşlar heryerde aynı ablam ayakta gidiyoruz polisi görünce çölün diyorlar. Geçince kalkın diyorlar parayla rezillik bu işte 16 1 Yanıtla GLASKOW: İŞİNE GELMİYORSA BİNME KARDEŞİM...SENDE GİT KEKLE ÇAY İÇ İYİ GELİR....... 0 8
  • Ragnar: minibusler-metrobusler rezalet...en son ne zaman c.baskanı-basbakanı bırakın bakan-belediye baskanı toplu tasıma kullanmış..rezilliği goren-gormek isteyen yok. hepsi padişahlar gibi makam araclarında hop orda hop burda...ulan bari ayda-yılda bir halka karışın bee... 17 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement