Sarıyer'de Minik Baran 16 Saat Sonra Bulundu - Son Dakika
Güncel

Sarıyer'de Minik Baran 16 Saat Sonra Bulundu

Sarıyer\'de Minik Baran 16 Saat Sonra Bulundu

Sarıyer'de dün ailesiyle piknik yaparken kaybolan 4 yaşındaki Baran Çelik, 16 saat sonra sağ olarak bulundu.

16.06.2014 10:18  Güncelleme: 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıyer'de dün ailesiyle piknik yaparken kaybolan 4 yaşındaki Baran Çelik, 16 saat sonra sağ olarak bulundu. Ormanlık alanda uyurken bulunan minik çocuk hastaneye kaldırılırken, yakınları sevinç gözyaşları döktü.

Sarıyer'de bulunan Belgrad Ormanı Kirazlıbent mevkiine dün piknik yapmak amacıyla gelen Çelik ailesinin 4 yaşındaki oğulları Baran Çelik, saat 16.30 sıralarında kaybolmuştu. Minik çocuğu arama çalışmaları geniş bir alanda sürdürüldü. Arama çalışmalarının 16. saatinde ise minik çocuğa ulaşıldı. Kaybolduğu yerden yaklaşık 2,5 kilometre uzaklıkta uyuduğu sırada bulunan Baran, yakınlarını sevince boğdu. Oğlunun bulunduğunu öğrenen anne Katibe Çelik, yakınlarına sarılarak sevinç gözyaşları döktü. Minik Baran daha sonra ekipler tarafından ailenin bulunduğu yere getirildi. Çocuğunu kucağına alan baba Mehmet Çelik, yetkililerden bilgi aldı. Minik çocuk daha sonra kontrol amacıyla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Arama çalışmaları hakkında bilgi veren AFAD görevlisi Can Avcı, "Büyük bir arama çalışması yapıldı. Resmi ve sivil toplum örgütlerinin katılımıyla çok koordineli, bilinçli bir arama çalışması yapıldı. Bilindiği üzere gece çok zor koşullarda bir arama oldu. Ama gündüzün de verdiği avantajla ekiplerimiz Baran'ı sağ salim buldular. Yaklaşık 2,5 kilometrelik bir mesafede bulundu" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sarıyer'de Minik Baran 16 Saat Sonra Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement