Minik Baran'ın Doktorundan Açıklama - Son Dakika
Güncel

Minik Baran'ın Doktorundan Açıklama

Minik Baran\'ın Doktorundan Açıklama

Sarıyer’de kaybolduktan 16 saat sonra sağ olarak bulunan 4 yaşındaki Baran Çelik’in durumuyla ilgili açıklama yapan Doç. Dr. Vefik Arıca, “Gerekli müdahaleler yapıldı.

16.06.2014 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıyer'de kaybolduktan 16 saat sonra sağ olarak bulunan 4 yaşındaki Baran Çelik'in durumuyla ilgili açıklama yapan Doç. Dr. Vefik Arıca, "Gerekli müdahaleler yapıldı. Şuan genel durumu iyi" dedi.

Sarıyer'de bulunan Belgrad Ormanı Kirazlıbent mevkiinde dün saat 16.30 sıralarında kaybolan Baran Çelik 16 saat sonra yaklaşık 2,5 kilometre uzaklıkta uyurken bulundu. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan küçük Baran'ın durumuyla ilgili açıklama yapan Çocuk Kliniği Sorumlusu Doç. Dr. Vefik Arıca, "Saat 09.00 sırasında hastanemize geldi. Gelince genel durumu iyiydi. Yalnız kan şekeri ve tansiyonu aç olduğu için düşüktü. Gerekli müdahaleler yapıldı. En az 24- 48 saat gözetim altında kalacak. Şuan genel durumu gayet iyi. Birkaç ufak tefek travma belirtileri var ama onlar geçici olacaktır" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Minik Baran'ın Doktorundan Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement