Minik Ece Son Yolculuğu'na Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Minik Ece Son Yolculuğu'na Uğurlandı

Minik Ece Son Yolculuğu\'na Uğurlandı

Arabalı vapur kazasında hayatın kaybeden 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz, son yolcuğunu uğurlandı.

16.03.2014 17:34  Güncelleme: 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arabalı vapur kazasında hayatın kaybeden 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz, son yolcuğunu uğurlandı. Cenaze töreninde anne Ebru Güleren Yılmaz ve yakınlarının güçlükle ayakta durduğu görüldü.

ÜNLÜ OYUNCULAR DA CENAZEDEYDİ

Sirkeci- Harem seferini yapmaya hazırlanan arabalı vapurdan denize düşen araçta hayatın kaybeden 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz için Halkalı Hoca Ömer Çetinsaya Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye anne Ebru Güleren Yılmaz ve aile yakınlarının yanı sıra ünlü oyuncular da katıldı.

Cenazede anne Ebru Güleren Yılmaz'ın makyöz olarak çalıştığı Karadayı dizisinin ünlü oyuncuları Kenan İmirzalıoğlu, Şebnem Dilligil, Başak Okay, Leyla Tuğutlu, Aslı Orcan acılı aileyi yalnız bırakmadı. Ünlü oyuncu Halit Ergenç de cenazeye eşi Bergüzar Korel ile birlikte katıldı.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Cenazede anne Ebru Güleren Yılmaz ve aile yakınları güçlükle ayakta durabildi. Minik Ece'nin cenazesinin camiye gelmesiyle gözyaşları sel oldu. Anne Ebru Güleren Yılmaz ve yakınları minik Ece'nin tabutuna son kez sarıldı.

Kılınan cenaze namazı ardından minik Ece Su Yılmaz için helallik alındı. Minik Ece'nin cenazesi, Halkalı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İDO'DAN AÇIKLAMA

İstanbul Deniz Otobüsleri'nden (İDO) yapılan açıklamada, Sirkeci Araba Vapuru İskelesi'nde dün 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz'ın ölümüyle ilgili olay hakkındaki teknik ve adli soruşturmanın devam ettiği belirtildi. Açıklamada, Ulaştırma Bakanlığı Kaza Araştırma ve İnceleme Kurulu üyelerinin bugün itibariyle İstanbul'a geldiği ve İstanbul Liman Başkanlığı ile birlikte tahkikatlarına başladığı vurgulandı. Ayrıca konuya ilişkin olarak Cumhuriyet Savcılığı'nın soruşturmasının da devam ettiği vurgulandı.

"ÜZÜNTÜMÜZ BÜYÜKTÜR"

İDO açıklamasında, "İDO olarak elimizde bulunan tüm bilgi ve görüntüleri yetkili makamlara teslim etmiş bulunuyoruz. Resmi incelemenin tamamlanmasının ardından inceleme sonuçlarını kamuoyuna açıklayacak ve raporun gereklerini yerine getireceğiz. Yaşanmış olan kazadan ve yolcumuzun ölümünden dolayı üzüntümüz büyüktür" denildi.


Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Minik Ece Son Yolculuğu'na Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ggg: AAAHHHHHHHHH NE ACI YARABIGIM ANACIGINA SABIR VER 30 0 Yanıtla
  • ULTRA ASLAN: ALLAH RAHMET EĞLESİN. AMA OLAYDA SORUMLU KİŞİLER KAPTAN VE İSKELEDE HARAKET EMRİNİ VEREN GÖREVLİDİR .İKİSİDE CEZASIZ KALMAMALI 22 0 Yanıtla
  • deniz: Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,ailesine sabır ihsan eylesin.. 14 0 Yanıtla
  • aslı: daha dün çiçekci dükkanında çalışan bir çoçuk ..kadıkoy kartal metro !da makınıst olarak çalışıyor..daha ne denılırki....mekanı cennet olsun ailesine sabılar dilerim 10 3 Yanıtla

Advertisement