Minik Elif'i kurtardı, kendisi sele kapılıp can verdi - Son Dakika
3.Sayfa

Minik Elif'i kurtardı, kendisi sele kapılıp can verdi

Kastamonu'da meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden Ertuğrul Sevik'in kahramanlığı yürekleri sızlattı. Sevik'in sele kapılan 4 kişilik Özdemir ailesine yardım için suya girip 3 yaşındaki minik Elif'i kurtardığı, daha sonra tekrar suya girdiği ve Özdemir ailesinin 3 ferdiyle birlikte hayatını kaybettiği öğrenildi.

14.08.2021 16:49  Güncelleme: 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu, Sinop ve Bartın'da yaşanan sel felaketi onlarca can kaybına neden oldu. Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği bölgeden gelen haberler adeta yürekleri dağlıyor.

MEMLEKETLERİNE GİDERKEN SELE YAKALANDILAR

İstanbul Esenyurt Belediyesi'nde zabıta memuru olarak çalışan Murat Özdemir (40) ile eşi Sermin (30), kızları Sudenaz (13) ve Elif Özdemir (3) memleketleri Kastamonu'nun İnebolu ilçesine giderken Küre ilçesi yakınlarında İkiçay köprüsü üzerinde sele yakalandı.

Yürek sızlatan kahramanlık! Mahsur kalan ailenin yanına koşup minik Elif'i kurtardı, yardım için geri dönünce sele kapılıp can verdi
Murat Özdemir ve ailesi İkiçay köprüsü üzerinde sele yakalandı

MAHSUR KALAN AİLENİN YANINA KOŞUP MİNİK ELİF'İ KURTARDI

Suyun yükselmesiyle köprüde mahsur kalan ailenin yardımına ise yine aynı yolda mahsur kalan, bir bankaya ait para nakil aracında görevli Ertuğrul Sevik'in yetiştiği ve küçük Elif'i kucaklayarak ilerideki kepçe operatörüne teslim edip kurtulmasını sağladığı öğrenildi.

Minik Elif'i kurtardı, kendisi sele kapılıp can verdi

YARDIM İÇİN GERİ DÖNDÜ, SELE KAPILDI

Ertuğrul Sevik'in, yardım için tekrar geri döndüğünde ise Özdemir ailesinin diğer fertleriyle birlikte sele kapıldığı ortaya çıktı. AFAD tarafından yapılan arama kurtarma çalışmalarında Murat, Sermin ve Sudenaz Özdemir ile Ertuğul Sevik'in cansız bedenine ulaşıldı.

Minik Elif'i kurtardı, kendisi sele kapılıp can verdi
Minik Elif\'i kurtardı, kendisi sele kapılıp can verdi
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Minik Elif'i kurtardı, kendisi sele kapılıp can verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Fatih Cora: Mekanlari Cennet olsun 7 0 Yanıtla
  • Volkan Sütçüoğlu : Allah rahmet eylesin. Dünya böyle güzel insanların hatrına dönüyor işte. 7 0 Yanıtla

Advertisement