Minik Eller Üşümesin" Yardım Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Minik Eller Üşümesin" Yardım Kampanyası

"Minik Eller Üşümesin" yardım kampanyası- Türk Kızılayı Genel Başkanı Akar: - "Sadece Türkiye için değil, Kuzey ve Güney Irak'ta, Kuzey Suriye'de, Gazze'de, Filistin'de, Batı Şeria'da üşüyen elleri, aç kalan çocukları, mağdur ve mazlum insanları korumaya devam edeceğiz" Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, sadece Türkiye için değil, Kuzey ve Güney Irak'ta, Kuzey Suriye'de, Gazze'de, Filistin'de, Batı Şeria'da üşüyen elleri, aç kalan çocukları, mağdur ve mazlum insanları korumaya devam edeceklerini belirtti.

03.04.2015 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Minik Eller Üşümesin" yardım kampanyası- Türk Kızılayı Genel Başkanı Akar: - "Sadece Türkiye için değil, Kuzey ve Güney Irak'ta, Kuzey Suriye'de, Gazze'de, Filistin'de, Batı Şeria'da üşüyen elleri, aç kalan çocukları, mağdur ve mazlum insanları korumaya devam edeceğiz" Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, sadece Türkiye için değil, Kuzey ve Güney Irak'ta, Kuzey Suriye'de, Gazze'de, Filistin'de, Batı Şeria'da üşüyen elleri, aç kalan çocukları, mağdur ve mazlum insanları korumaya devam edeceklerini belirtti.Türk Kızılayı öncülüğünde sosyal medya aracılığıyla yürütülen "Minik Eller Üşümesin" kampanyası kapsamında toplanan yardım malzemeleri, 31 şehirdeki 310 okulda okuyan 15 bin çocuğa ulaştırılmak üzere yola çıktı. Türk Kızılayı Marmara Bölge Afet Yönetim Müdürlüğü'ndeki törende konuşan Akar, kampanyanın ikinci etabının tamamlandığını belirterek, İstanbul Şubesi Başkanı ve yöneticileri ile yardımda bulunan vatandaşlara teşekkür etti.Bunun kolektif bir çalışma olduğunu ifade eden Akar, "Şunu bilmelerini istiyorum; bu gönderilen giyecekler, ayakkabılar 31 ilimizde 310 okulumuzda 15 bin civarında çocuğumuzun kullanımına amade kılınacaktır" dedi."Minik Eller Üşümesin" ile benzeri kampanyaların devam edeceğini vurgulayan Akar, "Türk Kızılayı olarak sadece Türkiye için değil, Kuzey ve Güney Irak'ta, Kuzey Suriye'de, Gazze'de, Filistin'de, Batı Şeria'da üşüyen elleri, aç kalan çocukları, mağdur ve mazlum insanları korumaya devam edeceğiz. Yardımlarımıza devam edeceğiz. Medyamıza da bize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Kampanya 2012 yılında Doğu illerinde zor şartlarda okula gitmeye çalışan öğrencilerden gelen istek üzerine Türk Kızılayı tarafından başlatılmış ve ilk etapta sosyal medya çalışmalarıyla ayakkabıdan monta, defterden kırtasiye malzemesine kadar toplanan yardımlar 12 ildeki 12 bin öğrenciye ulaştırılmıştı. AA

Minik Eller Üşümesin" Yardım Kampanyası
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Minik Eller Üşümesin' Yardım Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement