Minik Fil Heffalump Filmi - Son Dakika
Güncel

Minik Fil Heffalump Filmi

Minik Fil Heffalump Filmi

Minik Fil Heffalump filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Minik Fil Heffalump filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

05.07.2011 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

100 Dönümlük Ormanda esrarengiz birşeyler olmaktadır. Winnie the Pooh, Rabbit, Tigger, Eeyore ve Piglet, çok sevdikleri ormanlarının tehdit altında olduğunu düşünmeye başlamışlardır. Yaşadıkları ormanın hemen bitişiğinde Heffalump Çukurluğu adıyla bilinen esrarengiz bir bölge vardır. Tehdidin kaynağı olarak orada yaşayan Heffalump adlı yaratıkları görürler. Daha önce hiç görmedikleri bu yaratıkların 100 Dönümlük Ormanı ele geçirmeye hazırlandığını düşünürler.

Rabbit'in başını çektiği kahramanlarımız Heffalump Çukurluğuna baskın yapmaya karar verir. Amaçları vahşi Heffalump'ları korkutarak oradan kaçırtmaktır. Küçük Roo da onlarla beraber gitme özlemiyle yanıp tutuştuğu halde çok genç olduğu için gitmesine izin verilmemiştir.

Bu duruma canı sıkılan ve kendisini kanıtlamak isteyen Roo, bir Heffalump yakalamak amacıyla tek başına yola çıkmaya karar verir. Sevimli dostlarımız bu görev sırasında, Roo'nun sayesinde Lumpy adlı dünya tatlısı bir Heffalump ile tanışacaklardır...

Yönetmen: Frank Nissen

Senaryo: Evan Spiliotopoulos, Brian Hohlfeld

Oyuncular: Winnie the Pooh

Filmin Türü: Animasyon, Aile,

Orijinal Adı: Pooh's Heffalump M...

Yapımcı Firma: DisneyToon Studios [us]

Yapım Yılı: 2005

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 68 dk.

Resmi Sitesi: http://disney.go.com/disneypictures/heffalump/main.html

Dağıtıcı Firma: Buena Vista Pictures [us]

Vizyon Tarihi: 15.04.2005

Son Dakika Güncel Minik Fil Heffalump Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement