Minik Jimnastikçiler Başkan Kamil Saka'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Minik Jimnastikçiler Başkan Kamil Saka'yı Ziyaret Etti

Minik Jimnastikçiler Başkan Kamil Saka\'yı Ziyaret Etti

Balıkesir’de düzenlenen Okullararası Artistik Jimnastik İl Şampiyonasında “Minik B Kategorisinde” kızlarda ve erkeklerde il birinciliğini elden Edremit Özel Özcan İlkokulu öğrencileri Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’yı ziyaret etti.

14.04.2015 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de düzenlenen Okullararası Artistik Jimnastik İl Şampiyonasında "Minik B Kategorisinde" kızlarda ve erkeklerde il birinciliğini elden Edremit Özel Özcan İlkokulu öğrencileri Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'yı ziyaret etti.

Balıkesir'de düzenlenen Okullararası Artistik Jimnastik İl Şampiyonasında takım olarak il şampiyonu olan, ferdi olarak ta dereceye giren Özel Özcan İlk ve Ortaokulu öğrencileri Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'yı ziyaret etti. Balıkesir Okullararası Artistik Jimnastik Şampiyonasında "Minik B Kategorisinde" kızlarda ve erkeklerde birinciliği elde eden Özel Özcan İlkokulu'ndan kızlarda Zeynep Sude Gezer il ikincisi, Ceylin Karakaş il dördüncüsü, erkeklerde Kerem Narlıoğlu il birincisi, Ahmet Türkoğlu il ikincisi, Serhan Durmaz'da il dördüncüsü oldu. Öğrencileri elde ettiği başarılardan dolayı tek tek kutlayan Belediye Başkanı Kamil Saka, "Bu yaşlarda spora başlamanız çok önemli. Minikler grubunda aldığınız başarılı sonuçlar nedeniyle sizleri ve öğretmenlerinizi kutluyorum. İlerleyen yıllarda daha büyük başarılar elde etmenizi diliyorum. Ancak spor yaparken derslerinizi ihmal etmeden aynı başarıyı dersleriniz de göstermenizi istiyorum" dedi. Özel Özcan İlk ve Ortaokulu Müdürü Ramazan Kabataş, öğrencilerin en alt kategori olan Minik B gurunda mücadele ettiğini önümüzde ki yıl Minik A grubuna yükseleceğini belirterek Belediye Başkanı Kamil Saka'ya sağladığı destekler nedeniyle teşekkür etti. Ziyarette Beden Eğitimi Öğretmeni ve Milli Judo Hakemi Hüseyin Narlıoğlu'da hazır bulundu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Jimnastikçiler Başkan Kamil Saka'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement