Minik Kahramanlara 'Dev' Sürpriz - Son Dakika
Güncel

Minik Kahramanlara 'Dev' Sürpriz

Minik Kahramanlara \'Dev\' Sürpriz

Minik Kahramanlar, Survivor'ın gerçek kahramanlarıyla buluşmaya devam ediyor.

23.05.2013 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

OMO ve Acun Medya'nın işbirliğiyle gerçekleşen ve izleyicileri ekran başına toplayan 'Survivor Minik Kahramanlar'da bu hafta da büyük bir sürpriz yaşandı.

Milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ın koçluğunda yarışan Minik Kahramanlar'a eski survivor yarışmacılarından Hasan ve İhsan da destek verdi.

Survivor'da bu sezon da Ünlüler ve Gönüllüler Panama'da yaşam mücadelesi verirken, Türkiye'de 'Minik Kahramanlar' kirlenmekten korkmadan doyasıya eğlenmenin ve takım olarak yarışmanın keyfini çıkarmaya devam ediyor.

Minik Kahramanlar'ın takım koçu İbrahim Kutluay oldu

Survivor Minik Kahramanlar'a konuk olan eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ve 'Filenin Sultanı' Neslihan Darnel'in yanı sıra Pascal Nouma, Gizem Hatipoğlu, Hayim Kohen, Hasan Yalnızoğlu, İhsan Tarkan, Cevher Pekçiçek, Begüm Yücetan, Almeda ve Anıl Tetik gibi geçtiğimiz sezonlarda Survivor'da mücadele veren yarışmacılar, Minik Kahramanlar'a hem destek hem moral verdi.

İbrahim Kutluay'ın takım koçu olarak taktikleriyle yönlendirmelerde bulunduğu Minik Kahramanlar, yine birbirinden zorlu yarışmaların üstesinden gelerek, kirlenmekten korkmadan yarışma heyecanının tadını çıkardılar.

Eski Survivor yarışmacılarından Minik Kahramanlar'a tam destek

Survivor Minik Kahramanlar'a destek olmaya gelen eski Survivor yarışmacıları, çocuklardan büyük ilgi gördü. Survivor yarışmacılarıyla bol bol fotoğraf çektirip birlikte keyifli vakit geçirme imkânı bulan çocuklar, eski yarışmacılara Survivor ile ilgili merak ettiklerini sordular.

Pascal Nouma, yaptığı şakalarla çocukları kendine hayran bıraktı. Milli voleybolcu Neslihan Darnel'in yanı sıra Almeda, Gizem Hatipoğlu ve diğer Survivor yarışmacıları ise Minik Kahramanlar'la birlikte adeta çocukluk günlerine geri döndü.

Pes etmeden ve büyüklere parmak ısırtan bir ekip ruhu içinde yarışan Minik Kahramanlar, İbrahim Kutluay ve eski Survivor yarışmacılarıyla keyifli bir gün geçirdi.

OMO, 'Kirlenmek Güzeldir' felsefesi kapsamında gerçekleşen 'Survivor Minik Kahramanlar' her Pazar saat 19.30'da Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Minik Kahramanlara 'Dev' Sürpriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement