Minik Muhammed ve Zeynep'ten Geriye Oyuncakları Kaldı - Son Dakika
Güncel

Minik Muhammed ve Zeynep'ten Geriye Oyuncakları Kaldı

Minik Muhammed ve Zeynep\'ten Geriye Oyuncakları Kaldı

Sivas’ta iki gün önce çıkan elektrikli battaniyeden çıkan yangında ölen babaanne ve torunları gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

04.03.2016 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta iki gün önce çıkan elektrikli battaniyeden çıkan yangında ölen babaanne ve torunları gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Yanan evden geriye Muhammed ve Zeynep'in oyuncakları kaldı.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 44'üncü Sokak'ta bulunan İmam Evler Sitesi A Blok'ta iki gün önce gece saatlerinde elektrikli battaniyeden çıkan yangında yanarak hayatını kaybeden babaanne Fatma Altun (93) torunları Muhammed Hüseyin (6) ve dumandan zehirlenerek yaşamını yitiren Zeynep Altun'un (4) cenazeleri hastanedeki otopsinin ardından Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan Tayyar Ağa Camii'ne getirildi.

Yangından kendi imkanlarıyla kurtulan ve ellerinde yanıklar oluşan baba İlyas Altun, cenazede ayakta durmakta güçlük çekerken, gözyaşlarına boğuldu. Kılınan cenaze namazlarının ardından babaanne ve torunlarının cenazeleri Yukarı Tekke Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi. Cenaze namazına Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Babaannesiyle elektrikli battaniyede beraber uyuyan Muhammed Hüseyin Altun'un, Yunus Emre Anaokulu'nda eğitim gördüğü öğrenildi. Arkadaşlarıyla beraber pasta keserek yeni yaşını Ocak ayında kutlayan Muhammed ve kardeşi Zeynep'ten geriye oyuncakları kaldı. İki kardeşin çıkan yangında bazı oyuncakların yandığı bazı oyuncaklarının ise olduğu gibi durduğu görüldü.

Baba İlyas Altun'un evlerinin bulunduğu arsayı ev karşılığı müteahhide verdiği ve 6 aydır yanan evde kiracı olarak oturdukları öğrenildi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Minik Muhammed ve Zeynep'ten Geriye Oyuncakları Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement