Minik Öğrenciden Örnek 'Oyuncak' Projesi - Son Dakika
Güncel

Minik Öğrenciden Örnek 'Oyuncak' Projesi

Oltu Yasin Haşimoğlu İlkokulu 4-A sınıfı öğrencisi Zeren Altundaş, hazırladığı proje ile büyük beğeni topladı.

05.03.2017 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oltu Yasin Haşimoğlu İlkokulu 4-A sınıfı öğrencisi Zeren Altundaş, hazırladığı proje ile büyük beğeni topladı.

Hayata geçirdiği proje ile arkadaşlarının ev de kullanmadıkları ya da az kullanılmış oyuncakları toplayan Zeren Altundaş, "Topladığımız oyuncakları okulumuzun salonunda 1-2 liradan satışa çıkardık. Buradan elde ettiğimiz gelirle ihtiyaç sahibi arkadaşlarımıza yardım etmeyi düşündük" dedi. Okulun ilçe temsilci öğrenci başkanı da olan Zeren Altundaş, projesine sahip çıkan ve destekleyenlere teşekkür ederken duyduğu mutluluğu dile getirdi.

4-A sınıfı Sınıf Öğretmeni Ömer Kurt, öğrencisi Zeren Altundaş'ın getirdiği projeyi hemen hayata geçirdiklerini belirterek, "Öğrencimiz Zeren'in bu duyarlılığı beni çok mutlu etti. Düşük bir ücret karşılığı kullanılmayan veya az kullanılmış oyuncakları okul salonumuzda satışa sunduk. Yoğun ilgi gördü. Başta projenin sahibi Zeren öğrencimiz olmak üzere destek veren herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Yasin Haşimoğlu İlkokulu Müdür Yardımcısı Serkan Cebeci, hazırlanan projeye destek olmak amacıyla okul idaresi olarak okulun çok amaçlı salonunda bir stand açtıklarını belirtti. Emeği geçenleri kutlayan Cebeci, bu tür proje ve faaliyetlere okul idaresi olarak her zaman destek verdiklerini hatırlattı.

(Dursun Murat Aydın/ İHA)

Minik Öğrenciden Örnek \'Oyuncak\' Projesi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Minik Öğrenciden Örnek 'Oyuncak' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement