Minik Öğrencilere, Bedensel Engelliler Derneğinden Anlamlı Plaket - Son Dakika
Yerel

Minik Öğrencilere, Bedensel Engelliler Derneğinden Anlamlı Plaket

Tunceli'de mavi kapak toplama kampanyası çerçevesinde 31 bin plastik kapak toplayan anaokulu öğrencilerine, Bedensel Engelliler Derneği Şubesi tarafından plaket verildi.

28.12.2011 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'de mavi kapak toplama kampanyası çerçevesinde 31 bin plastik kapak toplayan anaokulu öğrencilerine, Bedensel Engelliler Derneği Şubesi tarafından plaket verildi.

Tunceli Elti Hatun Anaokulu'nun minik öğrencileri, mavi kapak toplama kampanyası kapsamında topladıkları 31 bin kapağı, Bedensel Engelliler Derneği Tunceli Şubesi Başkanı Bedri Es'e teslim etti.

Elti Hatun Anaokulu Müdürlüğünde gerçekleşen plastik kapak teslimi programında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Haydar Yurdakul, kampanyaya Milli Eğitim personeli olarak katkı sunduklarını ifade ederek, "Kampanyaya katkı sunmaktan da şeref duyduk. Önümüzdeki günlerde tüm eğitim kurumlarımızda da böyle bir kampanya yapmayı düşünüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Bedensel Engelliler Derneği Tunceli Şube Başkanı Bedri Es ise kapak toplayan miniklerin davranışlarının çok manidar olduğunu ifade etti. Ömrünün en zor konuşmasını yaptığını belirten Es, "Kocaman yürekli bu minik ellerin topladığı kapakların bizler için ne kadar değerli olduğunu anlatamam. Bu duyarlılığı gösteren miniklere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Okul müdürü Sibel Tütmez de öğrencilerin çok kısa bir süre zarfında 31 bin kapak topladığını ve kampanyaya öğrenci velilerinin de destek verdiğini söyledi.

Tütmez, "Hepimizin dünya varlığına, insanlığa katkı sağlamak gibi bir amacı da olmalıdır. Bu da insan olmaktan geçiyor. Sadece kendimize dönük beklentiler içinde olmayarak insana, çevreye, her türden canlıya duyarlı olmak gerekiyor" dedi.

Konuşmaların ardından dernek başkanı Es, okul adına düzenlenen plaketi öğrencilere takdim etti. Programa, Milli Eğitim Şube Müdürü Kazım Karaca, okul müdürü Sibel Tütmez, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

- TUNCELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Minik Öğrencilere, Bedensel Engelliler Derneğinden Anlamlı Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement