Minik Uğur'u Arama Çalışmalarına Ara Verildi - Son Dakika
Asayiş

Minik Uğur'u Arama Çalışmalarına Ara Verildi

Minik Uğur'u arama çalışmalarına ara verildiBALIKESİR - Balıkesir'in Dursunbey İlçesine bağlı Akyayla mahallesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen kaza sonrası dere içinde kaybolan 4 yaşındaki Uğur'u arama çalışmalarına havanın kararmasıyla ara verildi.

26.02.2017 21:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Minik Uğur'u arama çalışmalarına ara verildi

BALIKESİR - Balıkesir'in Dursunbey İlçesine bağlı Akyayla mahallesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen kaza sonrası dere içinde kaybolan 4 yaşındaki Uğur'u arama çalışmalarına havanın kararmasıyla ara verildi.

Dursunbey'e bağlı Akyayla Mahallesi yakınlarında dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası sonrası Harun Deniz(33), Mustafa Deniz(8), yaşamını yitirirken, anne Melek Deniz ise yaralı olarak kurtulmuştu. Ekiplerin aracı dere içinden çıkarmasının ardından araçtan ve araç çevresinde bulunamayan 4 yaşındaki Uğur Deniz'i arama çalışmaları dün geceden sonra bugün sabah saatlerinde yeniden başladı. Jandarma, AFAD, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi itfaiyesine bağlı ekipler, Dursunbey Belediyesine bağlı ekipler ve köylüler tarafından sürdürülen arama kurtarma çalışmalarında kazanın meydana geldiği alan ve derenin 5 kilometrelik uzantısında arama yapıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire başkanlığına bağlı 6 dalgıç ve Çanakkale'den sevk edilen 2 su altı dalgıcı da derenin 1 kilometrelik uzantısında dip ve kıyılarda arama yaptı. Gün boyu süren çalışmalarda sonuç alınamazken, akşam karanlığı çökünce aramalara ara verildi.

Öte yandan, kazada yaşamını yitiren Baba Harun Deniz ve oğlu Mustafa Deniz'in cenazeleri yarın öğle namazı sonrasında kılınacak cenaze namazının ardından Dursunbey Mezarlığına defnedileceği öğrenildi. Minik Uğur'u arama çalışmaları ise yarın Ankara'dan gelecek olan Jandarma arama kurtarma ekiplerinin de desteği ile sürdürülecek.

Minik Uğur\'u Arama Çalışmalarına Ara Verildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş Minik Uğur'u Arama Çalışmalarına Ara Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement