Minik Utku Artık Yorulmayacak - Son Dakika
Güncel

Minik Utku Artık Yorulmayacak

Minik Utku Artık Yorulmayacak

İstanbul’da bedensel engeli nedeniyle sabahları evinin bahçesinde servis beklerken sıkıntı çeken 8 yaşındaki Utku Bilal Özcan’ın çağrısına, Maltepe Belediyesi anında yanıt verdi.

18.11.2017 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da bedensel engeli nedeniyle sabahları evinin bahçesinde servis beklerken sıkıntı çeken 8 yaşındaki Utku Bilal Özcan'ın çağrısına, Maltepe Belediyesi anında yanıt verdi. Utku'nun bank isteğini geri çevirmeyen belediye ekipleri, servis beklediği evinin bahçesine üstü kapalı bank monte etti.

Doğuştan yüzde 93 ortopedik engeli bulunan ve sabahları evinin bahçesinde servis beklerken sıkıntı çeken Utku Bilal'in annesi Naile Özcan, komşularının yönlendirmesi üzerine Maltepe Belediyesine başvurdu. Belediyenin, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne giderek sıkıntısını anlatan anne Özcan'ın isteğine anında yanıt veren ekipler çatılı bankı, ailenin bahçesine monte etti. Mutluluğu gözlerinden okunan küçük Utku, kardeşiyle birlikte bahçedeki bankın keyfini çıkardı.

"Engelleri aştık"

Anne Naile Özcan, "Utku'nun, bedensel engeli nedeniyle sabahları evin bahçesinde beklerken sıkıntı yaşıyorduk. Diğer yandan da Utku, kardeşleri gibi yeterince oksijen alamıyordu, çabuk yoruluyordu. Biz de buna bir çözüm yolu arıyorduk. Komşularım beni belediyemize yönlendirdi. Belediyemiz de sağolsun, isteğimizi hemen yerine getirdi. Böylece engelleri aşabildik. Artık çocuğum yağışlı havalarda sıkıntı çekmeyecek. Güneşli havalarda da güneşten korunacak. Başta Başkanımız Ali Kılıç'a ve çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Minik Utku Artık Yorulmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement