Minik Yürekler Dilovası Halkını Coşturdu - Son Dakika
Yerel

Minik Yürekler Dilovası Halkını Coşturdu

Minik Yürekler Dilovası Halkını Coşturdu

Dilovası kent meydanında yaşları 4 ve 6 arasında değişen minik öğrenciler, çıktıkları sahnede Bilal-i Habeşi ve mehteranı canlandırıldı.

16.06.2014 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası kent meydanında yaşları 4 ve 6 arasında değişen minik öğrenciler, çıktıkları sahnede Bilal-i Habeşi ve mehteranı canlandırıldı. Dualar okuyan sevimli miniklerin etkinliğine, Dilovası halkının katılımı yoğun oldu.

Dilovası halkını kent meydanında ağırlayan minikler, birbirinden güzel çalışmalarıyla izleyenleri hayran bıraktı. Dilovası halkının yoğun ilgisi karşısında gerçekleştirilen etkinliğe, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'da katılarak bir konuşma yaptı. Başkan Toltar, çocuğun erken yaşta eğitilmesinin önemine değinerek, dini eğitimlerine katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Başkan Toltar yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Çocuk, annesinin, babasının sırrı ve hususiyetlerinin sahibidir. Hayatı boyunca onun gözbebeği, ölümünden sonra da mevcudiyetini devam ettiren ve ebediliğe doğru götüren bir parçasıdır. Çocuk yaşayacağı hayatın iyiliklerini ve kötülüklerini evebeynlerine adeta miras yolu ile aktarır. Zira o, kalbinin bir parçasıdır. Bundan dolayı Allah, neseplerin korunmasını, neslin tevhit üzere yetişmesini emretmiştir. Bunun için aile halkına, özellikle yeni yetişen çocuklara her şeyden önce öğretilmesi gereken şey, iman esasları ve bilhassa 'tevhit' inancıdır. Yaş ve idrak yönüyle bir şeyler öğrenme durumuna gelen bir çocuğa, öncelikle bu inanç kazandırılmalıdır. Bu amaçla çalışan Yeni Nesil Sübyan Okulu Müdüresi Sayın Reyhan Taşkın'ı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Dilovası Halkı için bu kutsal görevi bir yük olarak değil de bir mücadele olarak benimsemiş tüm okul görevlilerinden Allah Razı Olsun. Böyle hayırlı, tertemiz evlatların yetişmesi, onlara dini eğitim verilmesi, ve yaşları gereğinde verilen dini eğitimlerinin önemsenmesi biz büyüklerini mutlu ediyor." - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Yürekler Dilovası Halkını Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement