Minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

Minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonası

Minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonası

Okçuluk Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 6-9 Şubat tarihleri arasında Ankara Cebeci İnönü Stadı'nda gerçekleştirilecek “Minikler Okçuluk Türkiye Şampiyonası”na Adana takımı 7’si kız toplam 11 sporcu ile katılacak.

04.02.2014 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okçuluk Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 6-9 Şubat tarihleri arasında Ankara Cebeci İnönü Stadı'nda gerçekleştirilecek "Minikler Okçuluk Türkiye Şampiyonası"na Adana takımı 7'si kız toplam 11 sporcu ile katılacak.

Okçuluk Federasyonu İl Temsilcisi Mehmet Darılmaz, aylardır bu yarışmaya hazırlandıklarını hatırlatarak, "Türkiye Minikler Okçuluk Şampiyonası'na 650 sporcunun katılması bekleniyor. Adana olarak 11-14 yaş arası sporculardan oluşan 7'si kız toplam 11 kişi ile kentimizi temsil edeceğiz. Çalışmalarımızı tribün altı ve 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda sürdürüyoruz. Şampiyonadan mutlaka kupa ile dönmeyi arzuluyoruz. Sporcularımızın antrenmanlara düzenli gelmeleri, verdiğim programı uygulamaları beni gelecek için umutlandırıyor. Çalışmalarımızın karşılığını alacağımızdan eminim. Tesis ve malzeme konusunda herhangi bir sıkıntımız yok. Spor İl Müdürümüz Fazlı Bayram Hadi, bize ulaşım, tesis, malzeme ve her konusunda yardımcı oluyor. Ankara'dan kupa ve madalyalarla döneceğiz" dedi.

Ankara'da yapılacak olan "Minikler Okçuluk Türkiye Şampiyonası"na gidecek isimler ve kategorileri ise şöyle:

Olimpik Yay kategorisinde 13-14 yaş aralığında, Simay Atanur, Ece Uysak, Özlem Erol, Ata Mert Aka, Kemal Kısmetli, Veli Tuna Güneş. 11-12 yaş aralığında ise, Nilay Atanur, Alara Ramazanoğlu, Eylül Şen.

Makaralı Yay kategorisinde 13-14 yaş aralığında, Halil İbrahim Tuncay. 11-12 yaş aralığında ise Zeynep Yaren Yavuz. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement