Miras anlaşmazlığı sebebiyle iki kardeş kavgaya tutuştu! Biri hayatını kaybederken diğeri yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Miras anlaşmazlığı sebebiyle iki kardeş kavgaya tutuştu! Biri hayatını kaybederken diğeri yaralandı

Miras anlaşmazlığı sebebiyle iki kardeş kavgaya tutuştu! Biri hayatını kaybederken diğeri yaralandı

İzmir'de miras sebebiyle aralarında husumet bulunan 2 kardeş, sokak ortasında kavgaya tutuştu. Yaşanan olayda kardeşlerden biri olay yerinde hayatını kaybederken, diğer kardeş yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

18.03.2022 22:22  Güncelleme: 00:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziemir ilçesinde aralarında miras kavgası olan Yılmaz (50) ve İsmail Büdüş (47) kardeşler sokakta karşılaştı. 2 kardeş arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. İki kardeş de birbirlerine bıçakla saldırırken, olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

BİRİ ÖLDÜ, DİĞERİ YARALANDI

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Yılmaz Büdüş'ün hayatını kaybettiği, İsmail Büdüş'ün ise yaralandığı belirlendi. İsmail Büdüş, Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı, Yılmaz Büdüş'ün cansız bedeni ise savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. İsmail Büdüş'ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

İki kardeşin sokak ortasındaki miras kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı
Yılmaz Büdüş
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Miras anlaşmazlığı sebebiyle iki kardeş kavgaya tutuştu! Biri hayatını kaybederken diğeri yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement