Mircea Lucescu Beşiktaş'ın Jose Sosa Transferini Değerlendirdi - Son Dakika
Spor

Mircea Lucescu Beşiktaş'ın Jose Sosa Transferini Değerlendirdi

Mircea Lucescu Beşiktaş\'ın Jose Sosa Transferini Değerlendirdi

Shakhtar Donetsk'in hocası Lucescu, Kara Kartal'ın yeni transferi Jose Sosa'ya övgüler yağdırdı.

09.09.2014 07:34  Güncelleme: 08:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kariyerine, Ukrayna Premier Lig ekibi Shakhtar Donetsk'in başında devam eden Beşiktaş'ın eski teknik adamı Mircea Lucescu, Kara Kartal'ın Jose Sosa transferiyle ilgili olarak değerlendirmede bulundu.

Arjantinli futbolcuyu, Metalist Kharkiv'de forma giydiği dönemden çok iyi tanıdığını söyleyen Rumen çalıştırıcı, Sosa hamlesinin Beşiktaş'a çok önemli katkı yapacağını savundu. Deneyimli futbolcunun Ukrayna'da ortaya koyduğu futbolla kendisinin beğenisini kazandığını söyleyen 69 yaşındaki çalıştırıcı, "Beşiktaş, Ukrayna'nın en iyi orta saha oyuncusunu aldı. Sosa, çok yönlü bir futbolcu. Sahada neredeyse görev almadığı yer yok. Kariyerinde daha önce oynadığı takımlarda kendisini ispat edip kendisini göstermişti. Geçen sezon Avrupa'nın en önemli ligi İspanya La Liga'da şampiyonluk yaşayan kadroda yer alması bile onun ne kadar önemli bir isim olduğunu tek başına kanıtlıyor. Türkiye’de de önemli işlere imza atacaktır" ifadelerini kullandı.

Pancu'yu da övmüştü!

Lucescu, daha önceden Siyah-Beyazlı formayı 2002-06 sezonları arasında giyen Daniel Pancu için de övgü dolu sözlerde bulunmuştu. Rumen oyuncunun takımda önemli işler yapabilecek kapasiteye sahip bir oyuncu olduğunu söyleyen Luce'nin ön görüsü gerçekleşmiş ve Pancu, Kara Kartal'da başarılı bir dönem geçirmişti. Beşiktaş'ın 17 Nisan 2004'te Kadıköy'de Fenerbahçe'yle oynadığı mücadelenin 82. dakikasında Oscar Cordoba'nın kırmızı kart görmesinin ardından takımının oyuncu değişikliği hakkının dolması nedeniyle kaleye geçen Pancu, yaptığı kurtarışlarla Kartal'ın 4-3 kazanmasında büyük pay sahibi olmuştu. Pancu, bu maçın ardından 'Kadıköy Panteri' lakabını almıştı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Mircea Lucescu Beşiktaş'ın Jose Sosa Transferini Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement