Mirza Tazegül'ün Yeni Romanı Tüm Kitapçılarda - Son Dakika
Güncel

Mirza Tazegül'ün Yeni Romanı Tüm Kitapçılarda

Mirza Tazegül\'ün Yeni Romanı Tüm Kitapçılarda

Sessizliğimle Dans ve Yalnızlığın Bilinmeyen Yüzü kitapları ile kısa zamanda çok satanlar listesine giren Mirza Tazegül'ün yeni kitabı Hayalini Arayan Kadın Libros etiketiyle raflardaki yerini aldı!

07.02.2018 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir arayışın ve mücadelenin romanı olarak karşımıza çıkan Hayalini Arayan Kadın, bir kadının önce kötülükle, sonra kendisiyle savaşımını, koyu bir karanlıktan çıkıp dünyaya uyanışını anlatıyor.

SIRTIMI DÖNÜYORUM AMA BENİ TERK ETMİYOR

Zeynep, Ege'nin bir kasabasında annesiyle birlikte yaşayıp mutlu bir geleceğin hayalini kuran genç ve güzel bir kadındır. Hayatı küçük beklentiler ve masum isteklerle akıp giderken, en yakınlarından biri, görüp görebileceği en büyük acılardan birini yaşatır ona. Zeynep, günlerini kâbuslara hapseden bir karabasandan kaçıp yeni bir hayat özlemiyle İstanbul'a gider, fakat hayat onu burada da zorlu sınavlardan geçirmeye devam edecektir: cinayet, hapislik, kayıp bir oğlu bulma mücadelesiyle geçen yıllar… Kesişen hayatlar, ayrılan yollar, zorlu seçimler…

"Hayatta problemler hep pusudadır. Bu problemler zayıf düştüğümüzde domino taşı gibi ardı ardına üzerimize çöker. Fakat sevinçler ve mutluluklar öyle değildir, onları biz emekle kazanır, adeta sürükleyerek sıraya dizeriz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mirza Tazegül'ün Yeni Romanı Tüm Kitapçılarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement