Mısır'a Adalet Bir Gün Gelecek" - Son Dakika
Güncel

Mısır'a Adalet Bir Gün Gelecek"

Mısır'ın Devrimin Yarını Partisi Lideri ve eski cumhurbaşkanı adayı Dr. Eymen Nur, Rabiatu'l Adeviyye ve Nahda meydanlarındaki katliamın 5. yılı dolayısıyla AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

14.08.2018 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mısır'ın Devrimin Yarını Partisi Lideri ve eski cumhurbaşkanı adayı Dr. Eymen Nur, Rabiatu'l Adeviyye ve Nahda meydanlarındaki katliamın 5. yılı dolayısıyla AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

Mısır\'a Adalet Bir Gün Gelecek"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mısır'a Adalet Bir Gün Gelecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Dışişleri Bakanlığı, AB Zirvesi'nde alınan kararlara tepki gösterdi
    14:47 Dışişleri Bakanlığı, AB Zirvesi'nde alınan kararlara tepki gösterdi

    Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği (AB) Devlet ve Hükümet Başkanları Özel Zirvesi'nde Türkiye ile ilgili kabul edilen kararlara tepki gösterdi. Aday ülke Türkiye, AB üyeliği konusunda kararlılığını korurken, işbirliğinin seçici bir anlayışla sınırlanmasını reddettiğini belirtti. Türkiye-AB ilişkilerinde ilerleme sağlanmasıyla Kıbrıs sorununun ilintilendirilmesinin kabul görmeyeceği vurgulandı.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda'yı ziyaret edecek
    14:47 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda'yı ziyaret edecek

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 2008 yılında Türkiye-Hollanda arasında ikili ilişkilerin ve işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla tesis edilen Wittenburg Konferansı'nın onuncu toplantısı kapsamında yarın Hollanda'yı ziyaret edecek. Ziyaret çerçevesinde ikili ilişkiler, Türkiye-AB ilişkileri ve bölgesel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulacak. Ayrıca AB'ye tam üyelik süreci, vize serbestisi ve terörle mücadele gibi konular ele alınacak.

  • İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları
    14:45 İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İstanbul'da kutlanacak. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali ve Şehir Tiyatroları Geleneksel 38. Çocuk Şenliği ile çocuklara renkli etkinlikler sunulacak. Dünyanın farklı ülkelerinden çocuklar İstanbul'da bir araya gelecek ve konserler, halk dansları gösterileri, atölye çalışmaları ve oyunlarla eğlenceli bir bayram geçirecekler.


Advertisement