Mısır Burçları Hakkınızda Ne Söylüyor? - Son Dakika
Kadın

Mısır Burçları Hakkınızda Ne Söylüyor?

Mısır Burçları Hakkınızda Ne Söylüyor?

Burçlar karakterlerimiz ve kişilik özelliklerimiz hakkında birçok şey söyler. Burçlara inanan kadar inanmayan insan sayısı da çoktur. Peki, Mısır burçları bizim hakkımızda ne söylüyor?

25.01.2018 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Thoth (29 Ağustos - 27 Eylül)

Thoth, hikmet ve öğrenme tanrısıydı. Problem çözmede mükemmeldi. Thoth senin burcunsa kendini sürekli başkalarına yardım etme konumunda buluyorsun. Hayatta yaşadığın tüm zorlukları kendin çözersin. Üstesinden gelmek zorunda kalacağın tüm zorlu koşullarda bilgi, birikimin ve deneyimlerinde hayatta kalırsın.

Horus (28 Eylül -  27 Ekim)

Horus, güneşin tanrısıydı, parlak gökyüzüyle iyimserlik ve umut doluydu. Horus senin burcunsa sana yakın olan kişiler arasına sıcaklık yaymaktan sen sorumlusun. Bazen yaşadığın şeylerde hayal kırıklıkları olabilir ancak doğuştan gelen bir iyimserlik duygusu bunun üstesinden gelmene yardımcı olur. Karanlığa düştüğün zaman endişelenme parlaklık senin içinde.

Wadjet (28 Ekim – 26 Kasım)

Wadjet, adaletin ve zamanın tanrıçasıydı. Her şeyin en iyisini düşünmek doğasının gereğidir. Wadjet senin burcunsa verdiğin kararları tekrar tekrar kullanmak için fırsat bulacaksın. Zaman, size iyilik ve adalet duygusu kullanma fırsatı verecektir. Doğru yolu veya kolay yolu seçmek sizin seçiminiz olacaktır. Ancak şüpheli olduğunuz konularda yol gösterecek olan kendi içgüdü rehberinizdir.

Sekhmet (27  Kasım – 26 Aralık)

Sekhmet savaş tanrıçasıydı ve cesaretliydi. Sekhmet senin burcunsa o zaman tüm hayatınızı boyunca kendinizi kanıtlamak için meydan okursunuz. Kendinizi ispatlamak ve inandığınız şeyleri savunmak zorundasınız. Zorluklar, zor ve çok tüketici olacak, ancak içinizde bir savaşçı olduğunu unutmayın.

Sphinx  (27 Aralık – 25 Ocak)

Sphinx hazinelerin koruyucusuydu. Sphinx senin burcunsa ömrünüz boyunca uyum sağlamanız gerekir. Yaşamınızdaki değişen durumları anlamanız ve buna göre düşüncelerinizi ya da hareketlerinizi dönüştürmeniz, hayatınızdaki en değerli şeyleri korumanız gerekir. Sevdiğiniz şeyleri saklamanız için keskin ve kurnaz olmalısınız, bu konuda sadece içinizde bulunan iç koruyucudan yardım alacaksınız.

Shu (26 Ocak – 24 Şubat)

Shu, rüzgar ve hava tanrısıydı. Shu senin burcunsa o zaman yaratılıştan sorumlu olursun. Başınıza bela gelince, harekete geçirilecek yaratıcı bir zihniniz vardır. Hayatta karşılaştığınız sorunlara yeni yollar ve yeni çözümler bulmanız istenecek ve kaynaklara meydan okuyacak, yaratılığınızla mükemmeliyetçi çaba gösterimlerinizle bir çıkış yolu bulacaksınız.

Isis (25 Şubat – 26 Mart)

İsis, kontrol ve disiplin tanrıçasıydı. Isis senin burcunsa o zaman hayatınızda inanılmaz kısıtlama göstermek zorunda kalacaksınız. Sakin olmanızı ve bağcıklarınızı kaybetmek hissetmek istemediğiniz durumlarda kendinizi bulacaksınız, sakin olma duygunuzu kullanın ve size en çok ihtiyaç duyduğunuzda size barış getireceğini unutmayın.

Osiris (27 Mart – 25 Nisan)

Osiris, yeraltı dünyasının tanrısıydı. Osiris senin burcunsa onun kutsama gizemi ve muamması kişiliğinizi yansıtıyor.Kişiliğiniz karmaşık olur ve bu herkesin anlayacağı bir şey değildir. Bu nedenle çok fazla gerçek arkadaş bulamazsınız, ancak sahip olduğunuz kişiler hayatınız boyunca sizinle olur.

Amun Ra (26 Nisan – 25 Mayıs)

Amun Ra, inşaatın tanrısıydı, sıkı çalışkan ve gayretliydi. Amun Ra senin burcunsa o zaman hayat size yeteneklerinizi ve çalışmalarınızı göstermek için bol bol fırsat tanır. Ancak, hayatta istediğiniz şeyler için çalışmanız gerek. İşiniz zamanla meyve verecektir. Biraz sabırlı olun bu rüyaların gerçekleşeceğini göreceksiniz.

Hathor (26 Mayıs 26 – 24 Haziran)

Hathor, dünyanın tanrıçası ve gerçek şifacısıydı. Hathor senin burcunsa başkalarına yardım etmek için kendine özgü bir konum bulacaksın. Kişiliğiniz, başkalarının acısı ve ıstırabıyla rahatsız olmanız ve hayatlarında fark yaratmaya adayacaksınız. Barış, başkalarının huzurunda, kendi kalbinizin sıcaklığında mutluluk bulacak.

Phoenix (25 Haziran - 24 Temmuz)

Phoenix, diriliş tanrıçasıydı. Phoenix senin burcunsa hayatınız inanılmaz güçlüklerle dolacak. Her şey için savaşacaksın ama sonunda hayata karşı üstün olacaksın böylece her zamankinden daha güçlü durabilirsin.

Anubis (25 Temmuz – 25 Ağustos)

Anubis, ölülerin tanrısı ve lanetlendi. Anubis senin burcunsa o zaman sürekli hayatında yardımına ihtiyacı olan, kırık ruhlarını kurtarmak için koruyucu olacaksınız. Hayatınız başkalarının refahına, özellikle de kendilerine yardımcı olamayanlara adarsınız.

Merve Ağdağlı/ PembeNar Özel

Kaynak: Pembenar

Son Dakika Kadın Mısır Burçları Hakkınızda Ne Söylüyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement