Kupa töreninde Mısır hükümetinin elini sıkmayan Mahrez hakkında suç duyurusu - Son Dakika
Güncel

Kupa töreninde Mısır hükümetinin elini sıkmayan Mahrez hakkında suç duyurusu

Mısırlı avukat Semir Sabri, ülkesinde oynanan 2019 Afrika Uluslar Kupası'nın şampiyonu Cezayir Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan Riyad Mahrez hakkında suç duyurusunda bulundu. Sabri, Mahrez'in kupa töreninde Mısır Başbakanı Mustafa Medbulli ile Gençlik ve Spor Bakanı Eşref Sabri ile kasten tokalaşmayarak onlara hakaret ettiğini öne sürdü.

21.07.2019 18:00  Güncelleme: 23:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mısır Başsavcılığına sunduğu suç duyurusu dilekçesinde Sabri, Cezayirli futbolcu Mahrez'in kupa töreninde Mısır Başbakanı Mustafa Medbulli ile Gençlik ve Spor Bakanı Eşref Sabri ile kasten tokalaşmayarak onlara hakaret ettiğini öne sürdü.

Mısır Ceza Kanunu'nun 98'inci maddesine göre söz konusu tutumun, aşağılama ve hakaret anlamına geldiğini kaydeden avukat, Mahrez'in Mısır'a girişinin engellenmesini talep etti.

MISIR'A GİRİŞİNİN YASAKLANMASI İSTENİYOR

Mısır'da yayın yapan Eş-Şuruk Gazetesi'ne konuşan Sabri, "Mahrez'in hareketinin Müslüman Kardeşler Teşkilatı'nın (İhvan) Mısırla ilgili planları çerçevesinde ve kasıtlı olarak yapıldığı" iddiasında bulundu. Sabri, konunun takipçisi olacağını ve Cezayirli futbolcunun Mısır'a girişinin engellenmesi için mümkün olan tüm yasal yöntemlere başvuracağını da ekledi.

Cezayir, geçen cuma akşamı Mısır'ın başkenti Kahire'de oynanan 2019 Afrika Uluslar Kupası final maçında Senegal'i Baghdad Bounedjah'ın golüyle 1-0 mağlup ederek şampiyon olmuştu.

NELER YAŞANMIŞTI?

Maç sonunda düzenlenen kupa töreninde Cezayirli kaptan Mahrez, diğer yetkililer ile tokalaşmış ancak Mısır Başbakanı Mustafa Medbulli'ye sıra geldiğinde durmuş ve tokalaşmadan geri dönmüştü.

Kupa töreninde Mısır hükümetinin elini sıkmayan Mahrez hakkında suç duyurusu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kupa töreninde Mısır hükümetinin elini sıkmayan Mahrez hakkında suç duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Kusurlu: Helal olsun kardeşime Rabbim siz ve sevdiklerinizden Razı olsun 14 1 Yanıtla
  • Mehmet Ali Erol : Kahrolası sisi ve satılmış olanlar dahil mısır halkı amerikan yersiniz birgün 14 1 Yanıtla
  • Allavi : Cok kaba bir davranis arapligini belli etmis 1 14 Yanıtla
  • Super yapmis: Hell olsun siyonist köpek mısır hükümeti 12 1 Yanıtla
  • milliyetçi: helal olsun mahrez.adamın dibisin darbeci yönetimin elini sıkmayarak nasıl bir müslüman olduğunu kanıtladın 10 1 Yanıtla
  • Saim Turkmen : Senın imanına kurban olayım iman varsa insanlıkta var ama bunları siyonist köpeklere teslım olmuslarda aramayın neymıs sucmus lan sizde adalet varmı ki mahkeme olsun 9 1 Yanıtla
  • Alı: Yahudi nın eli sıkılmaz. Hele bu darbe tahumları ise hic sıkılmaz. Helal olaun 8 1 Yanıtla
  • Fikret: Onlar tüm insanlığa haksızlık yaparken kimse onları mahkemeye vermedi, utanmadan insan içine çıkabiliyor herhalde kendilerini insan sanıyolar 7 1 Yanıtla
  • Kolluk: ADAMSINNN Mahrezzzz... 5 0 Yanıtla
  • Türk : Helal bizimkilere paraversen konservermeye koşarlar hainler içimizde ve birçoguda sanatcı iş adamı ve mecliste belediyeleri saymıyorumbile 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement