Misli.com, basketbol liginin isim hakkına talip oldu - Son Dakika
Spor

Misli.com, basketbol liginin isim hakkına talip oldu

Misli.com, basketbol liginin isim hakkına talip oldu

Basketbol Milli Takımları ile Total Oil Türkiye sponsorluk anlaşması imzaladıDemirören: Basketbolu destekliyor olmak bize kıvanç veriyorTürkoğlu: Total İstasyonları ve Demirören Holding, yürüdüğümüz bu şanlı yolda gücümüze güç katacaktırMisli.

06.08.2019 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basketbol Milli Takımları ile Total Oil Türkiye sponsorluk anlaşması imzaladı

Demirören: Basketbolu destekliyor olmak bize kıvanç veriyor

Türkoğlu: Total İstasyonları ve Demirören Holding, yürüdüğümüz bu şanlı yolda gücümüze güç katacaktır

Misli.com, basketbol liginin isim hakkına talip oldu

İbrahim ALİOĞLU - Serhan TÜRK/ İSTANBUL,

Basketbol Milli Takımları ile Türkiye'nin lider akaryakıt şirketlerinden Total Oil Türkiye güçlerini birleştirdi.
Türkiye'nin lider akaryakıt şirketlerinden Total Oil Türkiye, Türkiye Basketbol Federasyonu ile imzaladığı anlaşma ile Basketbol Milli Takımları'nın ana sponsoru oldu. İmza töreni, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Total Oil Türkiye ve Demirören Grubu Şirketleri Yöneticileri, Türkiye Basketbol Federasyonu Temsilcileri, spor camiası ve basın mensuplarının katılımıyla, Ortaköy Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşti.
DEMİRÖREN: BASKETBOLU DESTEKLİYOR OLMAK BİZE KIVANÇ VERİYOR
Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ise konuşmasında "Bu iş birliği bizim için çok değerli ve anlamlı. Çünkü Milli Takımlarımız tüm Türkiye için gurur kaynağı. Bugün, Total Oil Türkiye markamızla Türkiye'nin gururu Basketbol Milli Takımlarımızın ana sponsoru olduk. Türkiye Basketbol Federasyonu ile yaptığımız bu anlaşma ile ülkemizi en iyi şekilde temsil eden, bizlere büyük başarılar yaşatan Basketbol Milli Takımlarımızı destekliyor olmaktan dolayı mutluyuz. Türk basketbolu, her geçen gün çok daha iyi noktalara geliyor. Genç nesillerin bu spora ilgisini artırmak ve gelişen basketbolu destekliyor olmak bize kıvanç veriyor. Bu vesile ile Basketbol Federasyonu Başkanımız Hidayet Türkoğlu'na, onun nezdinde tüm Basketbol Federasyonu'na ve sporcularımıza, ülkemize ve milletimize yaptığınız katkılar için teşekkür ediyorum. Hepimizin övünç kaynağı olan basketbolcularımıza önümüzdeki müsabakalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.
"GERÇEK BİR SPOR ADAMI OLAN SAYIN ERDOĞAN DEMİRÖREN'İ BU VESİLE İLE SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUM"
Geçen yıl yaşamını yitiren Erdoğan Demirören'in gerçek bir spor adamı olduğunu hatırlatan Yıldırım Demirören; "Bir kurumun vizyonunu, kurumun kurucu liderlerinin gösterdiği hedefler belirler. Tüm başarılara; kurucumuz, ebedi başkanımız Sayın Erdoğan Demirören'in vizyonu ve ilkeleri ile ulaştık. Yürüdüğümüz bu yolda hep ileri baktık ve ebedi, Onursal Başkanımız Sayın Erdoğan Demirören'in 'Cesaret önemlidir, başarılı insan cesur insandır' sözünün önümüzde açtığı yolda daima yeniliklerin takipçisi olduk. Sporla dolu bu anlamlı günde, sporu çok seven, gerçek bir spor adamı olan, Türk sporuna, futbola, voleybola, basketbola büyük katıkılar sağlayan Sayın Erdoğan Demirören'i bu vesile ile saygı ve rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.
"MİSLİ.COM OLARAK BASKETBOL LİGİNİN İSİM HAKKINA TALİBİZ"
Yıldırım Demiören basketbola desteklerinin bununla sınırlı kalmayacağını ve Demirören Holding bünyesindeki misli.com olarak basketbol liginin isim hakkını istediklerini şu sözlerle dile getirdi:
"Konuşmamı bitirmeden önce değerli başkanımdan bir ricam daha var. Biraz önce kendisiyle aşağıda da konuştuk. Basketbol liginin isim hakkını da istiyoruz Misli.com olarak. Aramızda ufak bir şey kaldı başkan. Ama ben bugün bu müjdeyi veriyorum. Aşağı yukarı anlaştık. Akşam beni aradığında inşallah el sıkışacağız kendisiyle. Tekrar hepinize hoşgeldiniz diyorum ve bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum."
TÜRKOĞLU: TOTAL İSTASYONLARI VE DEMİRÖREN HOLDİNG, YÜRÜDÜĞÜMÜZ BU ŞANLI YOLDA GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAKTIR
İmza töreninde konuşan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, "Türkiye'de basketbol ailesi olarak büyük, güçlü ve başarılı bir aileyiz. Mutluluğumuz birbirimize olan inancımızdan kaynaklanıyor. Sporcularımız, kulüplerimiz, sponsorlarımız, idarecilerimiz ve basın mensubu arkadaşlarımızla ortak hedef ve arzularımız var. Bu hedeflere ulaşmak için yine ortak bir çalışma hayata geçirmemiz gerekiyor. Bu anlamda basketbol ailemizin yeni üyesi Total İstasyonları ve Demirören Holding, yürüdüğümüz bu şanlı yolda gücümüze güç katacaktır. Başta Rahmetli büyüğümüz Erdoğan Demirören, ardından abim ve başkanım Sayın Yıldırım Demirören, çalışmaları ile yıllardır Türk sporuna değerli katkılarda bulunmuş ve en önemli sorumlulukların altından başarı ile kalkmıştır. Bu nedenle Demirören Ailesi'nin Total İstasyonları ile toplumumuzun buluşma noktası olarak basketbolu seçmiş olmaları benim için herhangi bir sponsorluktan çok daha fazla değerlidir" dedi.
2021 yılı sonuna kadar devam edecek anlaşma kapsamında Total Oil Türkiye, Basketbol Milli Takımlarını 3 yıl boyunca destekleyecek. Milli Takım formalarının sırtında Total ve Demirören logoları yer alacak.
DEMİRÖREN: TÜRK SPORUNA HER BRANŞTA DESTEK VERMEYİ VAZİFE GİBİ GÖREN AİLE YAPISI İÇİNDEYİZ
HİDAYET TÜRKOĞLU: İNŞALLAH İKİ TARAFIN DA MUTLU OLACAĞI BİR 3 YIL GEÇİRİRİZ
3 yıllık sponsorluk anlaşmasına imza atan taraflar basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören törenden sonra da açıklamalarda bulundu.
Yıldırım Demirören'in ve ailesinin desteğinin, Türk sporunun en büyük kazançlarından olduğunu ifade eden Hidayet Türkoğlu, "Öncelikle bu tip değerli anlaşmaları basketbola kazandırdığımızdan dolayı gerçekten çok mutluyuz. Bugün de ülke anlamında Türk sporuna bence her branşta katkı sağlayan çok değerli büyüğümüz Erdoğan amcamızı rahmetle anmak istiyorum. Onun başlattığı Türk sporuna olan desteği şu an sevdiğim saydığım sayın başkanımın ve ailesinin yürütmesi Türk sporunun en büyük kazançlarından bir tanesidir. Bu anlamda tekrar sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyoruz. Bugün diğer değerli ortaklarımızın yanında böyle güçlü bir ortağı da bünyemizde bulundurduğumuz için başta değerli büyüğüm sayın başkana tüm federasyon ve milli takım adına teşekkür etmek istiyorum. İnşallah güzel iş birlikleri yaparız ve iki tarafın da mutlu olacağı bir 3 yıl geçiririz. İnşallah iki taraf için de çok değerli bir süreç olacaktır" şeklinde konuştu.
YILDIRIM DEMİRÖREN: BU YETERLİ DEĞİL, BUNDAN BAŞKA İSTEKLERİMİZ DE VAR
Bu işbirliğinin yeterli olmadığını ve yeni projelerle tekrar basketbolun içinde olmak istediklerini vurgulayan Yıldırım Demirören ise, "Sayın başkanın da dediği gibi Demirören ailesi ve Demirören Holding olarak Türk sporuna her branşta destek vermeyi bir vazife gibi gören aile yapısı içindeyiz. Bugün de çok değerli basketbol federasyonumuzla ve basketbol milli takımımızla sponsorluk imzaladık. Tabi burada en büyük katkı Hidayet başkanın. Onun liderliğindeki basketbolumuzun çok daha ileriye gideceğine inancımız sonsuz olduğundan dolayı bu işe gönülden girdik. Ben hem kendisine hem de federasyon çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah sayın başkanın dediği gibi 3 senelik güzel bir beraberlik olur. Ancak bu yeterli değil bundan başka isteklerimiz de var, inşallah tekrar basketbolun içinde olacağız" ifadelerini kullanarak misli.com'un basketbol lginin isim hakkına talip olduğunu bir kez daha dile getirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Total reklam filminin gösterilmesi
Yıldırım Demirören'in açıklamaları
Hidayet Türkoğlu'nun açıklamaları
Toplu fotoğrafların çekilmesi
Genel detaylar

LAR: Can EROK

06.08.2019 - Haber Kodu : 190806099
06.08.2019 - Haber Kodu : 190806082
06.08.2019 - Haber Kodu : 190806079


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Misli.com, basketbol liginin isim hakkına talip oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı
    06:52 Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı

    Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanş maçında Kadıköy’de Yunan temsilcisi Olympiakos’u ağırlıyor. Pire’deki ilk maçtan 3-2 mağlup ayrılan Fenerbahçe'nin yarı finale çıkması için iki farklı galibiyet alması gerekiyor. Olympiakos ise beraberlik veya galibiyetle yarı finale çıkacak takım olacak. Fenerbahçe'nin tur atlaması durumunda yarı finaldeki rakibi, Lille-Aston Villa eşleşmesinin galibi olacak.

  • Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı
    06:52 Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı

    Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanş maçında Kadıköy’de Yunan temsilcisi Olympiakos’u ağırlıyor. Pire’deki ilk maçtan 3-2 mağlup ayrılan Fenerbahçe'nin yarı finale çıkması için iki farklı galibiyet alması gerekiyor. Olympiakos ise beraberlik veya galibiyetle yarı finale çıkacak takım olacak. Fenerbahçe'nin tur atlaması durumunda yarı finaldeki rakibi, Lille-Aston Villa eşleşmesinin galibi olacak.

  • İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar
    02:44 İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar

    İstanbul'da bir grup taksici, öldürülen taksici Yaşar Yanıkyürek için ve son zamanlarda taksicilere yönelik artan sözlü şiddet ve cinayetleri, kötü şartları protesto etmek için eylem yaptı. Göztepe Köprüsü önünde toplanan taksiciler, Beşiktaş Meydanı önüne kadar konvoy yaptı. Taksiciler, protestoyu sonlandırdıktan sonra yetkililere seslenerek, bu tür olayların yaşanmaması için önlem alınmasını istedi.

  • İstanbul'da Yüzlerce Taksici Meslektaşlarının Ölümü İçin Bir Araya Geldi
    02:05 İstanbul'da Yüzlerce Taksici Meslektaşlarının Ölümü İçin Bir Araya Geldi

    İstanbul'da taksisine aldığı yabancı uyruklu iki şahıs tarafından öldürülüp Sarıyer'de yol kenarına atılan Yaşar Yanıkyürek için yüzlerce meslektaşı bir araya geldi. Taksiciler, Zincirlikuyu Mezarlığı'na hareket ederek cenazeye eşlik etti.

  • Real Madrid Penaltılarla Manchester City'yi Yendi ve Yarı Finale Yükseldi
    01:52 Real Madrid Penaltılarla Manchester City'yi Yendi ve Yarı Finale Yükseldi

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid, Manchester City'yi penaltılarla yenerek yarı finale yükseldi. İlk maçta berabere kalan takımların rövanşında Real Madrid öne geçse de City'nin golüyle skor eşitlendi. Uzatmalarda da gol olmayınca maç penaltılara gitti. Real Madrid, penaltı atışlarında daha başarılı olarak yarı finale adını yazdırdı. Turnuvada Salı akşamı oynanan diğer maçlarda ise Paris Saint-Germain ve Dortmund yarı finale yükseldi.

  • İstanbul'da taksiciler, Yaşar Yanıkyürek'in öldürülmesini ve taksicilere yönelik şiddeti protesto etti
    01:47 İstanbul'da taksiciler, Yaşar Yanıkyürek'in öldürülmesini ve taksicilere yönelik şiddeti protesto etti

    İstanbul'da bir grup taksici, öldürülen taksici Yaşar Yanıkyürek için ve son zamanlarda taksicilere yönelik artan sözlü şiddet ve cinayetleri, kötü şartları protesto etmek için eylem yaptı. Göztepe Köprüsü önünde toplanan taksiciler, Beşiktaş Meydanı'na kadar konvoy yaptı ve basın açıklaması yaptı. Taksiciler, seslerini duyurmak ve benzer olayların yaşanmaması için yetkilileri göreve çağırdı.

  • Real Madrid, Manchester City'yi penaltılarla mağlup ederek yarı finale yükseldi
    01:01 Real Madrid, Manchester City'yi penaltılarla mağlup ederek yarı finale yükseldi

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Real Madrid, normal süresi ve uzatma bölümleri 1-1 sona eren maçta Manchester City'yi seri penaltı atışları sonucu 4-3 mağlup ederek yarı finale yükseldi. İlk yarıda Real Madrid öne geçerken, Manchester City ikinci yarıda beraberlik golünü buldu. Uzatma bölümlerinde de eşitlik bozulmayınca maç penaltılara gitti ve Real Madrid rakibini mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı.

  • Dev maç nefes kesti! Manchester City'i penaltılarla eleyen Real Madrid, son yarı final biletini aldı
    00:53 Dev maç nefes kesti! Manchester City'i penaltılarla eleyen Real Madrid, son yarı final biletini aldı

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ''erken final'' olarak nitelendirilen Manchester City-Real Madrid arasında oynanan çeyrek final rövanş karşılaşması nefesleri kesti. Normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 eşitlikle tamamlanan dev maçta seri penaltı atışlarını 4-3 kazanan Real Madrid, son yarı final biletinin sahibi oldu. İspanyol temsilcisi, yarı finalde Alman devi Bayern Münih ile karşılaşacak.

  • Bayern'in Kimmich'i var! Arsenal'i 1-0 mağlup eden Alman devi yarı finale yükseldi
    00:09 Bayern'in Kimmich'i var! Arsenal'i 1-0 mağlup eden Alman devi yarı finale yükseldi

    Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçında sahasında İngiliz ekibi Arsenal'i 1-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırmayı başardı. İki takım arasında İngiltere'de oynanan ilk maç 2-2 beraberlikle tamamlanmıştı.

  • Bayern Münih, Arsenal'ı 1-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi
    23:57 Bayern Münih, Arsenal'ı 1-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Bayern Münih, Arsenal'ı 1-0 mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı. Mücadelenin tek golü Joshua Kimmich'ten geldi.

  • İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda İlkbahar-Yaz yarış sezonu başladı
    23:24 İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda İlkbahar-Yaz yarış sezonu başladı

    Türk atçılığının önemli mekanlarından biri olan İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda İlkbahar-Yaz yarış sezonu başladı. Sezonun açılışında birçok yarış gerçekleşti ve kazanan safkanlara ödüller takdim edildi. İstanbul'da 17 Kasım'a kadar sürecek olan sezon, çarşamba, cuma ve pazar günleri olmak üzere toplam 93 yarış gününe ev sahipliği yapacak.


Advertisement