Mke Ankaragücü'nden "Marka Festivali" Eleştirisi - Son Dakika
Ekonomi

Mke Ankaragücü'nden "Marka Festivali" Eleştirisi

TFF 1. Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından düzenlenen "Ankara Marka Festivali"nde sarı-lacivertli kulübün yer almamasına tepki gösterdi.

14.12.2017 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından düzenlenen "Ankara Marka Festivali"nde sarı-lacivertli kulübün yer almamasına tepki gösterdi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, ATO tarafından düzenlenen festivale ilişkin "sözde Ankara'yı 'marka kent' hedefine bir adım daha yaklaştırmak amacıyla 'Ankara Marka Festivali', Ankara Congresium'da düzenlenen törenle başladı." denildi.

İş, bilim, kültür, sanat, edebiyat ve spor dünyasından 195 konuşmacının yer aldığı festivalde Ankara'nın en büyük markası olan ve Ankara'nın sosyal-kültürel anlamda tanıtımına en çok katkı yapan spor kulübü Ankaragücü'nün olmamasının şaşkınlığını yaşadıklarının belirtildiği açıklamada "Sanırım ATO Başkanı ve festivali düzenleyenler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gördüğü Ankara'nın en büyük markası olan Ankaragücü'nü görememişler." ifadeleri yer aldı.

"Sayın Gürsel Baran ve Yönetim Kurulunun 'gören gözlerden' olmasını diliyor, onların da Ankara'nın en büyük markası olan Ankaragücü'nü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gözünden görmesini temenni ediyoruz." denilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Sayın Baran, merak etmeyin Ankaralı marka bilinci konusunda Ankaragücü'nü Ankara'nın en önemli markası yaparak marka konusunda ne kadar bilinçli olduğunu gözler önüne sermiştir. Sayın Baran, Amerika'yı Kristof Kolomb keşfetti. Deyim yerindeyse Amerika'yı yeniden keşfetmeye çalışmayın. Ankaragücü hem yerlidir hem de millidir. Bunu da göremediyseniz tarihe bakmanızı öneririz. Gelinen noktada adım adım zirveye giden ve her geçen gün Süper Lig hedefine biraz daha yakalaşan Ankaragücü'nü yok saymanız, görmezden gelmeniz, hiçbir destekte bulunmamanız, en büyük markaya festivalde yer vermeyip yeni markalar oluşturma peşinde koşmanız düşündürücü olduğu kadar bir o kadar da üzücüdür."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Mke Ankaragücü'nden 'Marka Festivali' Eleştirisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Simav İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, yeni kayıt olan seraları denetledi
    11:55 Simav İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, yeni kayıt olan seraları denetledi

    Simav İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Naşa beldesinde bulunan yeni kayıt olan seraların tespitlerini ve ürün kontrollerini gerçekleştirdi.

  • Emekli vatandaşın geçim sıkıntısı: 'Emekli maaşımla zor geçiniyorum'
    11:54 Emekli vatandaşın geçim sıkıntısı: 'Emekli maaşımla zor geçiniyorum'

    Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşayan emekli vatandaş Süleyman Kısacıkoğlu, emekli maaşıyla geçinemediğini belirtti. Kısacıkoğlu, maaşının düşük olmasından dolayı zorluklar yaşadığını ve ay başından ay başına zor çıktığını ifade etti. Kendisini 'yaşayan ölü' olarak tanımlayan Kısacıkoğlu, giyim ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çektiğini ve cenaze masraflarını bile karşılayacak parasının olmadığını söyledi.

  • TARİŞ Pamuk Birliği'nde Sahte Delege İddiası Üzerine İnceleme Başlatıldı
    11:53 TARİŞ Pamuk Birliği'nde Sahte Delege İddiası Üzerine İnceleme Başlatıldı

    TARİŞ Pamuk Birliği'nin olağan genel kurulunda yapılan 'sahte delege' şikayeti üzerine Sanayi Ticaret Bakanlığı tarafından inceleme başlatıldı. Söke Tariş Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer, sahte belgelerle delege yapıldığını tespit ettiklerini ve dosyaları ilgili bakanlık ve müdürlüklere ilettiklerini belirtti. Müfettişlerin incelemelerine başladığı bildirildi.

  • Teknolojiye rağmen demircilik mesleğini sürdüren Leyla usta ve eşi
    11:52 Teknolojiye rağmen demircilik mesleğini sürdüren Leyla usta ve eşi

    Zonguldak'ın Devrek ilçesinde yaşayan Leyla ve Erol Keskin çifti, gelişen teknolojiye rağmen unutulmaya yüz tutmuş demircilik mesleğini sürdürüyor. Her gün ateş başında demir döverek ürettikleri ürünleri satarak geçimlerini sağlayan çift, gençlere taş çıkartıyor. Sel felaketi sebebiyle bir süre iş yapamayan çift, borç alarak işyerini yeniden açtı.

  • Aras Kargo, 23 Nisan'da 11 Bin Fidanı Toprakla Buluşturdu
    11:51 Aras Kargo, 23 Nisan'da 11 Bin Fidanı Toprakla Buluşturdu

    Aras Kargo, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Tarsus'ta 11 bin fidanı toprakla buluşturdu. Ege Orman Vakfı işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, Aras Kargo çalışanlarının çocukları fidanlara kendi isimlerini verdi. Aras Kargo, doğayı koruma ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma vizyonuyla hareket ederek, erken yaşta farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

  • Bilecik Valisi Şefik Aygöl: 2024 yılında yatırımlar için 439 milyon TL harcandı
    11:47 Bilecik Valisi Şefik Aygöl: 2024 yılında yatırımlar için 439 milyon TL harcandı

    Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 2024 yılının ilk 3 ayında yatırımlar için 439 milyon 693 bin TL harcandığını açıkladı. Aygöl, 2024 yılında uygulanacak 225 adet proje yatırımının toplam tutarının 8 milyar 641 milyon 889 bin TL olduğunu belirtti.

  • İletişim Başkanlığı: Erdoğan ile Şimşek arasında seçim öncesi kriz yaşandığı iddiası doğru değil
    11:44 İletişim Başkanlığı: Erdoğan ile Şimşek arasında seçim öncesi kriz yaşandığı iddiası doğru değil

    31 Mart seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek arasında iplerin kopma noktasına geldiği ve ikili arasındaki ilişkinin "küresel" güçlerin devreye girmesiyle düzeldiği iddiası kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Bazı basın yayın organlarında yer alan haberleri yalanlayan İletişim Başkanlığı, "Ülkemiz ekonomisinde yol haritasını belirleyen Orta Vadeli Program ve 12'nci Kalkınma Planı bundan sonra da kararlılıkla sürdürülecektir" açıklamasında bulundu.

  • Rize-Artvin Havalimanı 2024 Yılının İlk 3 Ayında 239 Bin 882 Yolcuya Hizmet Verdi
    11:29 Rize-Artvin Havalimanı 2024 Yılının İlk 3 Ayında 239 Bin 882 Yolcuya Hizmet Verdi

    Rize-Artvin Havalimanı, 2024 yılının ilk 3 ayında toplamda 239 bin 882 yolcuya hizmet verdi. Mart ayında ise iç hatlarda 72 bin 51 yolcu, dış hatlarda ise 79 yolcu trafiği gerçekleşti. Havalimanında toplamda 1.762 uçak iniş kalkış yaptı.


Advertisement