Mobil Büyükşehir Tırı Bozdoğan'da - Son Dakika
Güncel

Mobil Büyükşehir Tırı Bozdoğan'da

Mobil Büyükşehir Tırı Bozdoğan\'da

Aydın Büyükşehir Belediyesi bürokratları vatandaşlarla her yerde buluşabilmek için özel olarak dizayn edilen büyükşehir tırıyla Bozdoğan’a gelerek vatandaşların ve muhtarların taleplerini dinledi.

07.11.2018 09:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediyesi bürokratları vatandaşlarla her yerde buluşabilmek için özel olarak dizayn edilen büyükşehir tırıyla Bozdoğan'a gelerek vatandaşların ve muhtarların taleplerini dinledi.

Onlarca muhtarla ve yüzlerce vatandaşla bir araya gelen bürokratlar, Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerle ilgili bilgi verdi, vatandaşların devam eden çalışmalarla ilgili sorularını yanıtladı.

Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın da büyükşehrin mobil aracını ziyaret ederken Bozdoğan Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerle ilgili de bilgi verdi. Başkan Apaydın, büyükşehir tırının vatandaşları dinlemek için Bozdoğan'a gelmesinden mutlu olduklarını belirtti.

Vatandaşlar bürokratlara taleplerini iletmelerinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalardan dolayı da Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiler. Vatandaşlar büyükşehir bürokratlarının mobil araçla ilçelerine gelmelerine de çok sevindiklerini ifade ettiler.

Vatandaşların talepleri büyükşehir bürokratları tarafından yerine getirilirken bürokratlar mobil araçla bugün Söke'de, Perşembe günü Germencik'te ve Cuma günü de İncirliova'da vatandaşlarla bir araya gelecek. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mobil Büyükşehir Tırı Bozdoğan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı
    10:47 Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) yıllık 49,92, aylık yüzde 3,59 arttı. Şubat ayında tarımsal girdi fiyatları bir önceki aya göre yüzde 3,59, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 11,37, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,92 artış gösterdi. Veteriner harcamaları yıllık değişimde en yüksek artışı gösterirken, aylık değişimde ise diğer mal ve hizmetler grubu öne çıktı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.

  • Yüksek Hızlı Tren İle Sivas-İstanbul Arası Seyahat Süresi Kısaldı
    10:43 Yüksek Hızlı Tren İle Sivas-İstanbul Arası Seyahat Süresi Kısaldı

    Türkiye'nin önemli ulaşım projelerinden biri olan Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı, Sivas ile İstanbul arasında kesintisiz seyahat imkanı sunacak. Sivas'ın yollarına, İstanbul'a seyahat süresi otobüsle yaklaşık on dört saat sürerken 4 Mayıs'ta başlayacak olan aktarmasız Sivas-İstanbul seferi ile bu seyahat süresi yaklaşık yedi saate kadar düşecek.


Advertisement