Mobilya şirketinden sokak hayvanlarına kulübe ve mama yardımı - Son Dakika
Güncel

Mobilya şirketinden sokak hayvanlarına kulübe ve mama yardımı

Mobilya şirketinden sokak hayvanlarına kulübe ve mama yardımı

Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat, soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarına destek olmak için başlattıkları proje kapsamında kulübe yardımında bulundu.

16.03.2021 10:47  Güncelleme: 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat, soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarına destek olmak için başlattıkları proje kapsamında kulübe yardımında bulundu. 300 kulübe ve 1 ton mama dağıttıklarını söyleyen Erat, "Sokak hayvanlarının hak ettikleri koşullara ulaşması için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat, sokak hayvanları için gönüllülük esaslı bir proje başlattı. Şirket bünyesinde gönüllülerden oluşan bir ekip kuran Erat, fabrikalarında üretilen, yağmur ve soğuk geçirmeyen köpek evlerini büyük şehirlerdeki sokak hayvanlarına ulaştırdı. Ayrıca, su ve mama ihtiyaçları için de düzenli katkı sağlamaya başladı.

"SOKAK HAYVANLARININ HAK ETTİKLERİ KOŞULLARA ULAŞMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Projenin ayrıntılarını anlatan Murat Erat, zorlu kış şartlarında sokak hayvanlarının korunma ve beslenme ihtiyaçlarını karşıladıkları projenin ayrıntılarını şöyle aktardı:

"Pandemi döneminde sokak hayvanlarını daha çok düşünmeliyiz. Ormanlık alanlara terk edilen köpekler için soğuk ve yağmurdan etkilenmeyen kulübeler üreterek, mama ve suyla birlikte dağıtıyoruz. Bu kış 300 kulübeye ulaştık ve 1 ton mama dağıttık. Sokak hayvanlarının hak ettikleri koşullara ulaşması için çalışmaya devam edeceğiz."


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mobilya şirketinden sokak hayvanlarına kulübe ve mama yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement