Moda Severler İçin Yeni Bir Marka - Son Dakika
Magazin

Moda Severler İçin Yeni Bir Marka

Moda Severler İçin Yeni Bir Marka

Mutlaka incelemeniz gereken bir marka, Zeynep Özlem Alpay'ın yarattığı bu marka yavaş ve emin adımlarla moda severlerin kalbini çalıyor.

10.11.2013 06:02  Güncelleme: 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm okuyucularıma günaydın... Bu hafta sizleri yeni ve mutlaka incelemeniz gereken bir markayla yani Zeynep Arçay ile tanıştırıyorum. Zeynep Özlem Alpay'ın yarattığı bu marka yavaş ve emin adımlarla moda severlerin kalbini çalıyor. Bu hafta kıyafetlerini beğenmediklerimi değil sadece beğendiklerimi göreceksiniz. Bu kadar şıklığın yanına rüküşlük yakışmaz diye düşündüm. Cemiyet hayatının beş ünlü ismi katıldıkları davet ve etkinliklerde farklı ve klas şıklıklarıyla göz doldurdu. Hepinize mutlu ve huzurlu bir hafta sonu dilerim.

HAFTANIN COOL'U

Zeynep Özlem Alpay'ı, boynundaki Lanvin kolye yüzünden seçtiğimi sanmayın. Kendisi Zeynep Arçay markasının kurucusu ve kreatif direktörü. Yavaş ve emin adımlarla ilerleyen marka geçtiğimiz hafta Ezgi İçel ve Lian Kebudi'nin özel sunumuyla son deri koleksiyonunu cemiyetin moda severleriyle buluşturdu. Sadece deri üzerine çalışan markanın her parçası şehirli kadını klas, rafine ve dişi bir siluete büründürüyor. Ev sahibi Alpay; kendi davetinde deri elbisesi, tarzına uygun aksesuvar seçimi, topuğu metal Aperlai ayakkabısı, modern saç kesimi ve uygun makyajıyla haftanın en cool olanıydı. Koleksiyonun detaylarını yarından itibaren blog'umda inceleyebilirsiniz.

HAFTANIN EVET'LERİ

Fatoş Sarıgül ne zaman canlı renkler giyse, çok beğeniyorum. Flaşlardan sarı görünen ama aslında lime yeşili olan Elie Saab elbisesiyle kusursuz görünüyor. Hacim verdiği dalgalı saçları, couture makyajı ve gözümü alamadığım gerdanlığıyla dört dörtlük bir şıklık içinde

Bettina Machler smokin takımı içinde harika görünüyor. Kumaşa uygun çanta seçimi, ayakkabı modeli, makyajı ve sallantılı küpeleriyle pek klas. Bir başka smokinli şıklık da Burcu Hanif'den geliyor. Aksesuvar olarak Chanel clutch'dan daha isabetlisi seçilemezdi. Pantolon paça boyu ve seçtiği stiletto'lar kusursuz. Saçı ve her daim doğal makyajı uyum içinde. Kusur bulamadığım bir zarafet.

Didem Antebi'nin, Stella McCartney elbisesini taşıyışına hayran kaldım. Elbisesinin ince pencere dekoltesi çok klas. Saç modelini ve vurucu makyajı güzel taşımış. Sadeliğe gitmeyip nefis bir gerdanlık taşıması ise kıyafetine harika bir şaşaa katmış.

Edwina Sponza, büyük davetlerde her daim rafine zevkini konuşturmayı bilenlerden. İpek saten 'robe de chambre' kesim elbisesiyle yine zarif, yine çok şık. Bottega Veneta clutch'ı ve kıyafetine uygun iri Gem Palace küpeleriyle muhteşem görünüyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Moda Severler İçin Yeni Bir Marka - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement