Modada buluşma zamanı - Son Dakika
Magazin

Modada buluşma zamanı

Modada buluşma zamanı

( Mekan aynı: Defilelerin çoğu Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşecek.

05.10.2019 08:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

( Mekan aynı: Defilelerin çoğu Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşecek.

( Tema farklı: Moda haftası, 14'üncü sezonunda 'TOGETHER' ana temasıyla moda endüstrisinin tüm temsilcilerini güçlerini birleştirmeye ve tek bir moda platformu etrafında yaratıcılığı paylaşmaya davet ediyor. Hayırlısı...

( Toplam 41 defile: Güçlerini birleştirecek isimlere gelirsek... Bu sezon 41 tasarımcı ve marka, toplamda 28 defile ve sunumda koleksiyonlarını sergileyecek. Bu isimlerin 12'si defile, 10'u ise studio & mini defile formatında gerçekleşecek.

( En çok merak edilen dörtlü: Koleksiyonlarını Zorlu PSM alanı dışındaki mekanlarda sergilemeyi tercih eden dört tasarımcı var: Mehtap Elaidi, The Seed'de, tasarımcı Gül Ağış'ın markası Lug Von Siga, Venedik Sarayı'nda, Şansım Adalı'nın markası Sudi Etuz ise İstanbul Manifaturacılar Çarşısı'nda

(İMÇ) defile yapacak.

( 10'uncu yıla özel sergi: Erkek giyim tasarımcısı Niyazi Erdoğan, moda tasarımı kariyerindeki yolculuğunun 10'uncu yılını İstanbul Moda Akademisi'nde gerçekleşecek olan '1 ADAM 10 YIL' retrospektif sergisiyle kutlayacak. Kapılarını 8 Ekim Salı günü saat 18.00'de açacak olan sergi 18 Ekim'e kadar gezilebilecek.

( Tasarımcı Çiğdem Akın defilesini Barbie ile işbirliği eşliğinde gerçekleştirecek. Koleksiyonda Barbie'ye adanmış özel parçalar da var.

Modada buluşma zamanı

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Modada buluşma zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement