Modada Cadılar Bayramı Etkisi - Son Dakika
Magazin

Modada Cadılar Bayramı Etkisi

Modada Cadılar Bayramı Etkisi

Bu Haftaya, 31 Ekim'de Kutlanan Cadılar Bayramı Damga Vurdu.

02.11.2013 06:02  Güncelleme: 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Paris Hilton Sosyetik güzel Paris Hilton, iskelet modasına ilgi gösteren isimlerden biri. Hilton, bu hafta iki kez üstü kemiklerle bezeli taytıyla görüntülendi. Hilton, Topshop marka taytını siyah bir üstle tamamlayarak ortaya hoş bir görüntü çıkarmış.

GEORGIA M. JAGGER Podyumların en beğenilen isimlerinden biri olan Georgia May Jagger, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davette üstü iskelet deseniyle süslenmiş bir mini elbiseyle görüntülendi. Eğlenceli elbise, şık davette bile son derece hoş görünüyordu.

CARA DELEVIGNE Son dönemde podyumların en sevilen isimlerinden biri olan Cara Delevigne, Mara & Mine marka slipper'larıyla çok hoş görünüyor. Delevigne gibi aralarında Julianne Hough'nun da bulunduğu birçok ünlü isim, aynı ayakkabıyla görüntülendi.

KESHA Müzik dünyasının dikkat çeken isimlerinden Kesha da sık sık iskelet desenli kostümlerle sahneye çıkmayı tercih ediyor.

KEDİSİ İÇİN KOLEKSİYON HAZIRLADI

Karl Lagerfeld'in, kedisi Choupette'e olan sevgisini bilmeyen yoktur herhalde... Daha önce Chanel için kedisinden esinlenerek Choupette isimli bir çanta tasarlayan Lagerfeld, şimdi de kendi markasının altında kedisinden ilham aldığı bir koleksiyon hazırladı. Karl Lagerfeld mağazalarında 12 Kasım'dan itibaren satışa çıkarılacak olan tasarımlar, herkesin beğenisini kazanacak türden.

HAFTANIN TASARIMCISI

MODERN TERZİLİK YAPIYORUZ

Otomotiv devi Mengerler'in varisi Yasemin Menger Tezdiker, Haziran'da Project Atelier isimli bir dikim evi açtı. Tezdiker, çocukluğundan beri moda aşkıyla yananlardan

Türkiye'nin en köklü otomotiv şirketlerinden biri olan Mengerler'in varisi Yasemin Menger Tezdiker, Haziran ayından bu yana aktif olarak moda dünyasının içinde. Geçtiğimiz yıl evlendiği profesyonel yelkenci Ali Tezdiker ile Akaretler'de Project Atelier isimli bir butik açan Tezdiker, burada eski zamanlarda olduğu gibi terzilik ve dikimhane hizmeti veriyor. İşte Yasemin Menger Tezdiker'in ağzından moda serüveni:

Küçük yaşlardan beri hep modayla ilgilendim. Çocukken yatağımda oturup işlemeler yaptığımı hatırlıyorum.

DÜĞÜNÜM BENİ ETKİLEDİ

Modaya olan ilgimi hayata dökmemse düğünümle oldu. Hayalimdeki gelinliği bulamadım... Daha sonra ben de diğer birçok evlenecek genç kız gibi internette güzel bir gelinlik dikebilecek bir terzi aradım. Forumlara girdim. Sanırım bu süreç beni etkiledi.

Evleneli henüz bir yıl oldu. Eşim Ali, bana modaya yönelmem konusunda destek verince ben de mağaza ve ekip araştırmalarına başladım.

Gelinliğimi de hazırlayan terzi şu an bizimle beraber. Baş terzimiz o. Onunla beraber dört kişilik bir de ekibimiz bulunuyor.

Müşterilerimizin tüm görüşmelerinde ben ve ekibim bulunuyoruz.

Şu an tam gün otomotiv işiyle ilgileniyorum. Eşim sürekli burada; finans ve koordinasyon kısmıyla o ilgileniyor. Ben de müşterilerle görüşüyorum ve ofisten ayrıldıktan sonra atölyedeki işleri takip ediyorum.

Bir gelinliği yapmak yaklaşık beş hafta sürüyor. Tabii ki bizim verdiğimiz tüm randevularda müşterimizin bizimle birlikte olmasını talep ediyoruz.

Biz bir modaevi ya da mağaza değiliz. Tek amacımız, hayalinizdeki elbiseyi en kısa zamanda size hazırlamak. Burası modern bir terzihane.

Bizi rakiplerimizden ayıran en büyük özelliğimiz, satış sonrası destek. Mesela kilo aldınız ve elbisenizi giydiğinizde fermuarı mı patladı; bizi hemen arayabilirsiniz.

Zevkin doğuştan geldiğine inanıyorum. Burada öğrendiklerimi harmanlamak için moda eğitimi alacağım.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Modada Cadılar Bayramı Etkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement