Modanın Kardeş Prensesleri - Son Dakika
Magazin

Modanın Kardeş Prensesleri

Modanın Kardeş Prensesleri

Vogue dergisi modaya yön veren kız kardeşleri sayfalarına taşıdı.

18.06.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bianca & Coco

Fiat markasının varisi Lapo Elkann ile ilişkisiyle dikkat çeken Bianca Brandolini d'Adda (24) ve ünlü moda evleri için çalışan Coco Brandolini d'Adda (32), İtalyan, soylu ve varlıklı bir aileden geliyor. İki sosyetik güzel,tarzlarıyla modaya yön veren isimler arasında yer alıyorlar.

Barbara & Jenna

Eski ABD Başkanı George W. Bush'un ikiz kızları Barbara ve Jenna, sade ve şık giyim tarzlarıyla dikkat çekiyor. Jenna televizyonculuk kariyerini sürdürürken, Barbara da Global Health Corps adlı sivil toplum kuruluşunun başkanı. Her ikisi de rafine tarzlarıyla ilgi odağı oluyor.

Cara & Popy

24 yaşındaki Londralı model ve stil ikonu Poppy Delevingne ve onun ardından podyuma adım atan 18 yaşındaki kız kardeşi Cara, moda dünyasının en popüler isimleri arasında gösteriliyor. Geçen sene modellik kariyerine başlayan Cara, Burberry'nin 2011 ilkbahar/yaz kampanyasının yüzü olmasını da ablasının popülaritesine borçlu. İki güzel manken, Londra sosyetesinin önemli isimlerinden Pandora Stevens ve Charles Delevingne'in kızları.

Delfina & Leonetta

Fendi ailesinin dördüncü kuşağına mensup 24 yaşındaki Delfina Delettrez ve 15 yaşındaki kardeşi Leonetta, gelecekte bir moda imparatorluğuna yön verecekleri için şimdiden modanın prensesleri olarak anılıyor. Anneleri, Fendi'nin aksesuar tasarımcısı Silvia Venturini...

Lorie & Blake & Robyn

'Gossip Girl' dizisiyle ünlenen Blake Lively'nin (24) kendisi gibi oyuncu Robyn ve oyunculuk koçluğu yapan Lorie isimli iki ablası var. Kast menajeri bir anne ve oyuncu bir babanın 3 kızı, giyim tarzlarıyla moda dünyasının güçlü isimleri arasında...

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Modanın Kardeş Prensesleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement