Model Elif Çelik, Galatasaraylı futbolcularla eğlendiği gece hakkında konuştu - Son Dakika
Spor

Model Elif Çelik, Galatasaraylı futbolcularla eğlendiği gece hakkında konuştu

Model Elif Çelik, Galatasaraylı futbolcular Babel, Donk ve Lemina'nın eğlence görüntüleri ortaya çıkmasıyla ilgili açıklama yaptı. Çelik yaptığı açıklamada, "Hep birlikte eğlendikten sonra evlere dağıldık. 'Alem yaptılar' başta olmak üzere bütün iddialar asılsızdır" ifadelerini kullandı.

30.10.2019 16:04  Güncelleme: 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı kırmızılı futbolcuların dün ortaya çıkan dansözlerle eğlendiği görüntüler büyük olay yaratmıştı. Babel, Lemina ve Donk'un yer aldığı görüntülerde sarı kırmızılı futbolcular dansözlerle eğlenmişti. Derbide "oğlum ameliyat" oldu diye forma giymeyen Donk'un dansözlerle hayal çekmesi de dikkatlerden kaçmamıştı.

Görüntülerin özellikle derbi mağlubiyeti sonrasında çekildiği iddiaları ise taraftarı çok kızdırmış ve sosyal medyada tepki toplamıştı. Eğlencenin Beşiktaş mağlubiyeti sonrası yapıldığı iddiaları ise doğrulanamamıştı. Ancak oyuncuların eğlendiği gecede orada olan model Elif Çelik'ten sürpriz bir açıklama geldi. Çelik'in açıklamasına göre eğlence dün yapıldı.

"HEP BİRLİKTE EĞLENİP EVLERE DAĞILDIK"

Galatasaraylı futbolcuların dansözlerle eğlendiği anda oyuncuların yanında olan Elif Çelik, Twitter hesabından "Dün gece İstanbul'daki bir eğlence mekanında bir arkadaşımın doğum günü için toplandık. Davetliler arasında sonradan futbolcu olduğunu öğrendiğim kişiler de vardı. Hep birlikte eğlendikten sonra evlere dağıldık. 'Alem yaptılar' başta olmak üzere bütün iddialar asılsızdır" yazdı.

Daha önce röportaj veren Çelik, Playboy yolculuğunu ve Hugh Hefner ile olan diyaloğunu anlatırken, Miss Bum Bum yarışmasına katılacağını da belirtmişti.

Model Elif Çelik, Galatasaraylı futbolcularla eğlendiği gece hakkında konuştu
Model Elif Çelik, Galatasaraylı futbolcularla eğlendiği gece hakkında konuştu

Son Dakika Spor Model Elif Çelik, Galatasaraylı futbolcularla eğlendiği gece hakkında konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (46)

  • Berduş: Bunlar seni akşam bıraktılarsa yazık 47 3 Yanıtla
    aa: ya ne olacaktı.lafa bak ya. 9 6
  • .: Bırakın bunlatıda galkın eyt sini yazın.ne olcak bugün sanayi ustasından memura herkes bununla ilgileniyor sizler magazin yazıyorsunuz 14 22 Yanıtla
    İmamoğlu: Size eyt yerine bir büyük rakı vereceğim 40 yaşında emekli olunmaz içilir.. 21 8 Eytli: Şu yorumu beğenmeyerek değerlendirme yapanlar sizler bankamatikcimisiniz? 10 6 Keko imamoğlu : Herşey güzel olacak sabırlı ol aslan parçası 1 1
  • Tabi kardeş kardeş gönderdiler dimi: Bizde yedik takım top oynamıyor milyon eurolar alıyorlar adamlar bide yenilip aleme gidiyorlar hakketen mustahak bize abi 26 0 Yanıtla
  • Eda: cokta evlere dagilacak insansiniz utanmalarida yok 23 0 Yanıtla
  • engin: yaww tamam işte antrman yapiler sizde amma yanlış anlisiz 20 1 Yanıtla
  • Fatih: Maclara escort esliginde gidiliyor derken bunu mu kast ediyor spor haberleri 19 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement