Modern pazaryerine ankraj uygulanıyor - Son Dakika
Güncel

Modern pazaryerine ankraj uygulanıyor

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kıbrıs Çarşısı'nda yapımı devam eden modern pazaryeri projesinin inşa çalışmalarını inceledi.

21.04.2016 08:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beraberinde Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte fore kazık çalışmaları kapsamında yapılan ankraj çalışmalarını inceleyen Başkan Çimen, çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Serkan Öztürk'ten bilgi aldı.

Başkan Çimen, modern pazaryeri projesine adım adım yaklaştıklarını ifade ederek, "Şehrimize kazandıracağımız modern pazaryeri projemizin önündeki engelleri tek tek kaldırıyoruz. Projemize başlamadan önce bölgeyi güvenli hale getirmek için başlattığımız fore kazık çalışmalarımız çerçevesinde ankraj diye tabir edilen yani kaya delme işlemi yürütüyoruz. Bu çalışmamız ile birlikte yine dere ıslahı çalışmamızı yürütüyoruz. İnşallah bu çalışmalarımız kısa sürede tamamlanacak ve projemizin temelini atacağız" dedi.

Ankraj çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Çimen, "Bölgeyi güvenli hale getirme çalışmalarımız kapsamında buraya 40 fore kazık çaktık. Şimdi de bu çalışmalar çerçevesinde ankraj sistemi uygulanacak. Şimdi buraya 240 küçük kazık ve 180 ankraj çakılacak. Bu sistem sayesinde bölgeyi Allah'ın izni ile güvenli hale getiriyoruz. Modern pazaryeri projemizin de kısa süre sonra temelini inşallah atacağız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Modern pazaryerine ankraj uygulanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement