Modern Süleymanpaşa İçin "Eskişehir" Örneği İncelendi - Son Dakika
Güncel

Modern Süleymanpaşa İçin "Eskişehir" Örneği İncelendi

Eskişehir'den Süleymanpaşa'ya gelen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi kafilesini konuk etti.

27.12.2014 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ESKİŞEHİR'DE GERÇEKLEŞTİRİLEN ÖRNEKLER İNCELENDİ
Süleymanpaşa Belediyesi sahil ek hizmet binasında gerçekleşen buluşmaya Süleymanpaşa Belediyesi adına Başkan Eşkinat'ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Berkay Çakır, yapılması planlanan projelerde yetkili birim müdürleri ve personelleri katıldı.

Gerçekleşen toplantıda Eskişehir'de gerçekleştirilmiş geçmiş örneklerin günümüze yansımaları incelenirken toplantının ardından yerinde inceleme için saha çalışmasına çıkıldı.

YENİ PROJELER İÇİN İNCELEME GEZİSİ DÜZENLENİP FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Başkan Eşkinat ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekibi Değirmenaltı Mahallesi'nden başladıkları inceleme gezisinde 100. Yıl Mahallesi, sahil dolgu alanı, amfi tiyatro ve Cengiz Topel Meydanı'nda incelemelerde bulunarak yeni projeler için fikir alışverişinde bulundu.

EŞKİNAT: "MODERN BİR SÜLEYMANPAŞA İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK"

İnceleme gezisinin ardından açıklamalarda bulunan Eşkinat; "Öncelikle Bugün Eskişehir'den buraya gelen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in ekibi ve Yılmaz Hocama teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız Eskişehir'de gerçekleştirdikleri deneyimlerini bizlerle paylaştı. Ardından yaptığımız inceleme gezisinde ise gerçekleştirmeyi düşündüğümüz projelerimizi kendileri ile paylaşarak fikir alışverişinde bulunduk. Süleymanpaşalı vatandaşlarımız için, daha yaşanabilir modern bir Süleymanpaşa için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Modern Süleymanpaşa İçin 'Eskişehir' Örneği İncelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement