Mogan'da Tetik Çeken Parmaklar, Deklanşör Düşürecek! - Son Dakika
Güncel

Mogan'da Tetik Çeken Parmaklar, Deklanşör Düşürecek!

Ankara'nın paralı kesiminin av merkezi Mogan'da bir dönemler tetik çeken parmaklar, şimdi "deklanşör" düşürecek.

06.09.2014 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın paralı kesiminin av merkezi Mogan'da bir dönemler tetik çeken parmaklar, şimdi "deklanşör" düşürecek. "Başkent'in denizi" olarak bilinen ve şehrin kalabalığında uzaklaşıp temiz hava almak isteyenlerin vazgeçilmez durağı Mogan gölünden ilham alan Fotomogan fotoğraf yarışmasında finale yaklaşıldı. Mogan'ın güzelliklerini ölümsüzleştirmek için başlatılan Fotomogan yarışması 14 Eylül'de sona erecek.

Fotoğraf meraklılarına yeşil ve mavinin bütünleştiği rengarenk bir kadraj sunan Mogan gölünün güzelliklerini tanıtmak amacıyla düzenlenen Fotomogan yarışması fotoğraf meraklılarından ilgi gördü. Şehir merkezinden fazla uzaklaşmadan doğayla iç içe bir yaşam sunan Uptown İncek Konutları tarafından başlatılan, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) onaylı Fotomogan yarışmasına yalnızca Ankara'dan değil diğer illerden kente gelen yarışmacıların da katılım gösterdiği bildirildi.

Uptown İncek projesini hayata geçiren LEMA Grup'un ortaklarından Emre Katırcı, 21 Mart'ta başlayan yarışmayla Mogan gölünün bahar ve yaz güzelliklerinin ön plana çıkarılmasını istediklerini söyledi.

Gölün her mevsim farklı bir güzelliği olduğuna dikkati çeken Katırcı, "Mogan, Ankaralılar'ın stresten uzaklaşıp, nefes alabileceği en önemli yerlerden biri. Uptown İncek sakinleri de pencerelerinden baktığında bu güzellikle karşılaşacak. Mogan'ın renklerini yalnızca projemizde ev sahibi olanların değil, tüm Türkiye'nin görmesini istedik. Bu istek fotoğraf yarışması fikrini ortaya çıkardı" dedi.

Yarışmanın başladığı günden bu yana fotoğraf severler tarafından ilgiyle karşılandığını yineleyen Katırcı, bu ilgi nedeniyle son başvuru süresini 14 Eylül'e çektiklerini hatırlattı.

Artık yarışmanın son günlerine girildiğini vurgulayan Katırcı, şunları söyledi:

"Yarışmamızın bitmesine sayılı günler kaldı. Yaz henüz bitmeden, hafta sonunu oksijen alabilecekleri bir yerde değerlendirmek isteyenlerin Mogan'a gitmesini tavsiye ediyoruz. Tabi, gitmişken fotoğraf çekerek, yarisma@uptownincek.com adresine gönderirlerse hediye kazanabilirler. Yarışmamızda, birinci olan fotoğrafın sahibi 2. 500 lira, ikinci 1.000 lira, üçüncü ise 500 lira değerinde hediye çeki kazanacak."

Katırcı, Mogan Gölü'nün hayranlık uyandıran güzelliğini ortaya çıkaran yarışmanın jürisinde Depo Photos Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Antakyalı, Zaman Gazetesi foto muhabiri Ali Ünal, RPR Medya AŞ Başkanı Ercan Halıcı, Foto Muhabirleri Derneği Başkanı Rıza Özel, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu Başkanı Sami Türkay, Sabah Gazetesi foto muhabiri Uğur Yıldırım ve Habertürk Gazetesi foto muhabiri Ümit Turpçu gibi isimlerin bulunduğunun altını çizdi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Mogan'da Tetik Çeken Parmaklar, Deklanşör Düşürecek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement