Mohamed'in tapusuna sahip Mısır kulübü Zamalek: Galatasaray bize gerekli ödemeyi henüz yapmadı - Son Dakika
Spor

Mohamed'in tapusuna sahip Mısır kulübü Zamalek: Galatasaray bize gerekli ödemeyi henüz yapmadı

Zamalek Yöneticisi Tarek Hashish, Galatasaray'dan henüz Mostafa Mohamed'in bonservisinin tamamını almak için gerekli ücretin henüz ulaşmadığını söyledi. Hashish, "Galatasaray'ın Mohamed için gerekli ücreti ödediği doğru değil. Onlarla yeni bir görüşmemiz de olmadı. Kısa süre içinde herhangi bir görüşmemiz de olmayacaktır. Bence yeni sezon başlamadan görüşmeler başlar" dedi.

01.05.2021 10:36  Güncelleme: 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Mostafa Mohamed için sezon sonunu bekliyor. Mısır kulübünden yönetici Hashish, Mısır'da katıldığı bir radyo canlı yayınında transferin kalıcı olarak gerçekleşmediğini ifade etti. Hashish, "Galatasaray'ın Mohamed için gerekli ücreti ödediği doğru değil. Onlarla yeni bir görüşmemiz de olmadı. Kısa süre içinde herhangi bir görüşmemiz de olmayacaktır. Bence yeni sezon başlamadan görüşmeler başlar" dedi.

Mohamed'in tapusuna sahip Mısır kulübü Zamalek: Galatasaray bize gerekli ödemeyi henüz yapmadı

YIL SONUNDA BİTİYOR

Mostafa Mohamed'i 1,5 yıllığına 2 milyon dolar karşılığında kiralayan Galatasaray'ın anlaşmasındaki satın alma opsiyonu 31 Aralık'ta sona eriyor. Aslan, öncelik opsiyonunun bedeli olan 4 milyon euroyu bu tarihe kadar yatırmazsa Mohamed'i alamayacak. Bu sezon 12 lig maçına çıkan Mısırlı forvet, 6 kez fileleri sarstı. 1 Türkiye Kupası maçında da 1 gol kaydetti.

Mohamed\'in tapusuna sahip Mısır kulübü Zamalek: Galatasaray bize gerekli ödemeyi henüz yapmadı

Son Dakika Spor Mohamed'in tapusuna sahip Mısır kulübü Zamalek: Galatasaray bize gerekli ödemeyi henüz yapmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • yorum yaz: tapu nedir ya. ayıptır insanı da mal yaptınız ya pes doğrusu. bu nasıl haber yakıştı mı size. ben yakıştıramadım doğrusu.... 1 0 Yanıtla
  • Fatih: Kramponunu alirlar 1 0 Yanıtla
  • Muray: Gsliyim alamaz bu beceriksizler 1 0 Yanıtla

Advertisement